uima-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrew Serff <li...@serff.net>
Subject Re: Eclipse Plug-in and CPE config file editor
Date Mon, 09 Jul 2007 14:02:19 GMT
Thanks guys!  I'll try it out!

Andrew
Thilo Goetz wrote:
> And also the Eclipse log in <workspace>/.metadata/.log
> It will tell you when something goes wrong initializing
> the plugins.
>
> --Thilo
>
> Marshall Schor wrote:
>   
>> A couple of things that might help:
>>
>> 1) Be sure you've installed the JCasGen plugin and the UIMA Runtime
>> plugins as well - the CDE editor depends on these.
>>
>> 2) You might be able to see what's going wrong by looking at the Eclipse
>> Configuration details (click on Help -> About Eclipse SDK ->
>> Configuration Details )  In there you should see the lines starting with:
>>
>> org.apache.uima.desceditor
>> org.apache.uima.jcas.jcasgenp
>> org apache.uima.runtime
>>
>> and the lines should end with [Starting] or [Resolved].
>>
>> -Marshall
>>
>> Andrew Serff wrote:
>>     
>>> Yeah, I installed EMF 2.3.0 from the update site and then restarted
>>> with -clean, then installed the UIMA plugins and restarted with -clean
>>> again and when I right click and try to do Open With -> Component
>>> Descriptor Editor, the option isn't even there.  It's not under
>>> Other... either.  I'll try it again I guess...
>>>
>>> Andrew
>>>
>>> Thilo Goetz wrote:
>>>       
>>>> Hi Andrew,
>>>>
>>>> what do you mean by "it"?  I have installed the UIMA 2.1 plugins with
>>>> the official Eclipse 3.3, with some of the Europa core plugins
>>>> installed.
>>>> I was able to create a new analysis engine descriptor, make a couple of
>>>> changes and save it.
>>>>
>>>> Did you remember to install EMF before you installed the UIMA plugins?
>>>>
>>>> --Thilo
>>>>
>>>> Andrew Serff wrote:
>>>>  
>>>>         
>>>>> I can't get it to work in the official release of Eclipse Europa...has
>>>>> anyone else had luck?  It was working fine in 3.3RC4 (I think it was
>>>>> RC4).
>>>>> Andrew
>>>>>
>>>>> Benjamin Sznajder wrote:
>>>>>   
>>>>>           
>>>>>> Hi,
>>>>>>
>>>>>> Is there any reason why the Eclipse plug-in is not supporting editing
>>>>>> friendly the CPE config file?
>>>>>>
>>>>>> Regards,
>>>>>> Benjamin
>>>>>>
>>>>>>         
>>>>>>             
>>>
>>>       


Mime
View raw message