tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maciej Matecki <mmate...@gmail.com>
Subject Re: Issue with Tomcat 6 on Windows Server 2003 x64
Date Wed, 24 Jun 2009 15:13:22 GMT
On Wed, Jun 24, 2009 at 4:45 PM, <abmoham@aol.com> wrote:
> Hi Tomcat Users,
>
> I am trying to configure Tomcat 6.0.20 on Windows Server 2003 x64 and find that the installed
service abruptly stops during startup. The following errors are logged.
>
> [2009-06-23 14:49:46] [info] Procrun (2.0.4.0) started
> [2009-06-23 14:49:46] [info] Running Service...
> [2009-06-23 14:49:46] [info] Starting service...
> [2009-06-23 14:49:46] [174? javajni.c] [error] %1 is not a valid Win32 application.
> [2009-06-23 14:49:46] [994? prunsrv.c] [error] Failed creating java D:\Java\jdk1.6.0_14\jre\bin\server\jvm.dll
> [2009-06-23 14:49:46] [1269 prunsrv.c] [error] ServiceStart returned 1
> [2009-06-23 14:49:46] [info] Run service finished.
> [2009-06-23 14:49:46] [info] Procrun finished.
> [2009-06-23 15:07:48] [info] Procrun (2.0.5.0) started
> [2009-06-23 15:07:48] [info] Running Service...
> [2009-06-23 15:07:48] [info] Starting service...
> [2009-06-23 15:07:49] [info] Service started in 1218 ms.

Hello,
I had the same issue sometime ago. I had to copy <Program
Files>\Java\jre1.6.0\bin\msvcr71.dll  file to <Windows>\system32
directory. Maybe it'll works for you?
Regards,

--
Maciej Matecki
skype: m.matecki || www: http://matecki.info/

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message