tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 36365] - IIS5.1-isapi_redirector.dll (1.2.14) plugin issue
Date Tue, 26 Dec 2006 06:04:47 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=36365>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=36365





------- Additional Comments From Tim.Whittington@orionhealth.com  2006-12-25 22:04 -------
I'm having the same issue as this (and Bug 36463) with PUTs to an IIS 5.1 on XP Pro.

When with a pre 1.2.20 yields the "Parameter is Incorrect" error from IIS.
The FilterProc seems to work fine, but the ExtensionProc is never reached, so it
appears to be failing somewhere in-between.

As mentioned in Bug 36463. I have older builds that this works fine for on the
same box, although I thought they were 1.2.6 - I'll have to double check.

A quick SVN diff indicates that quite a bit has changed - I'm going to check if
it's the custom IIS logging that's broken things.

This is definitely an issue - I just can't tell you what causes it yet.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message