tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 40832] - SSL Configuration/Operation
Date Wed, 08 Nov 2006 13:50:32 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=40832>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=40832





------- Additional Comments From bobd@nevo.com  2006-11-08 05:50 -------
(In reply to comment #1)
> SSL is configured differently for the native connector so the behavior you
> describe is exactly as expected. This is a configuration question for the 
users
> list.

Finally getting back to this...  So are you saying that our current 
configuration is not correct? Can you point me to the congiguration that I 
should be using? When you say "native connector" are you referring to JK or 
APR? - The behavior of this same configuration in verion 5.5.9 is different. 
In 5.5.9 https:// operates as one would expect, whereas in 5.5.17 it does not?
https:// fails to respond, only http://domain:443 responds.
Can you explain the difference since the setup configuration has not changed?
Thanks Bob



-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message