tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 7778] New: - mod_webapp does not set 'Content-Type: text/html' when reporting a compiler error
Date Fri, 05 Apr 2002 21:12:26 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7778>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7778

mod_webapp does not set 'Content-Type: text/html' when reporting a compiler error

           Summary: mod_webapp does not set 'Content-Type: text/html' when
                    reporting a compiler error
           Product: Tomcat 4
           Version: 4.0.3 Final
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Minor
          Priority: Other
         Component: Connector:Webapp
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: ivers@realophob.de


TC 4.0.3 & APACHE 1.3.20

since upgrading from TC4.0.1 -> TC4.0.3 the 500-Internal Server Error page which
is displayed by TC when a compiler error occurs while serving a jsp-file no
longer has it's content-type set to text/html. Probably many installations won't
be affected by it, but since setting apache's defaulttype to something other
than text/html is possible, TC should set the Content-Type to text/html
explicitly.

It was reproducible on TC4.0.2 final and TC4.0.3 final using the most recent
mod_webapp.so (self-compiled and precompiled) with a simple jsp not closing the
<%@ tag... 

I had TC4.0.1, TC4.0.2 and TC4.0.3 installed in parallel (all
stock-installations downloaded and untarred from apache.org - not changed a
single file)... tested this using the exact same config-file (with -config
....). I used a link to refer to the TC installation to be started. When running
TC4.0.2 and TC4.0.3 every compilation-error had a MIME-Type of: text/plain.
Running TC4.0.1 it was text/html again.

Changing the DefaultType in apache's config from text/plain to text/html fixed
the problem for now! However: it'd be nice to use a DefaultType of text/plain
again (for some other reason...)

Thanks :-)

	Matthias Ivers

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message