tephra-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From F21 <f21.gro...@gmail.com>
Subject Re: Tephra unreliable in CI environments
Date Tue, 27 Sep 2016 04:59:10 GMT
I was able to get it to run reliably with Phoenix 4.8.1-rc0. Another 
part of the equation was forcing travis to use their Ubuntu 14.04 
environment rather than the default 12.04 environment. I am assuming 
12.04 had an older kernel which prevent docker images from working 
correctly.

On 27/09/2016 10:15 AM, F21 wrote:
> Hi all,
>
> I have created a docker image containing HBase 1.2.3 and Phoenix 
> 4.8.0. See: https://github.com/Boostport/hbase-phoenix-all-in-one
>
> When running tests against the image on my machine, tephra works 
> perfectly.
>
> However, tephra seems to be unreliable in CI environments. It seems 
> that the tx service is not discovered:
>
> RuntimeException: java.lang.Exception: Thrift error for 
> org.apache.tephra.distributed.TransactionServiceClient$2@3e9e291e: 
> Unable to discover tx service. -> Exception: Thrift error for 
> org.apache.tephra.distributed.TransactionServiceClient$2@3e9e291e: 
> Unable to discover tx service. -> TException: Unable to discover tx 
> service.
>
> Here's a build on wercker which shows tephra failing: 
> https://app.wercker.com/boostport/avatica/runs/build/57e9b5d170a35501008402b4?step=57e9b5f72c15ad000127a534
>
> I also tried travis, but the same issue occurs: 
> https://travis-ci.org/Boostport/avatica/builds/162952367
>
> Since I am unable to ssh into those docker container on wercker or 
> travis, it is hard to debug what's causing tephra to fail. I am hoping 
> that the issue is related to TEPHRA-179 (and a few other JIRAs related 
> to it) which I reported a few weeks ago and has since been fixed.
>
> Has anyone else ran into similar problems? I would love to hear your 
> thoughts.
>
> Cheers,
>
> Francis
>


Mime
View raw message