subversion-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Johan Corveleyn <jcor...@gmail.com>
Subject Re: SVN 1.4 doesn't run on Windows 2019 core
Date Tue, 14 Jul 2020 10:04:35 GMT
On Mon, Jul 13, 2020 at 11:16 PM Neil Sleightholm <neil@x2systems.com> wrote:
> On 2020/07/13 15:17:07, Neil Sleightholm <n...@x2systems.com> wrote:
> > Your operating system>
> > Windows 2019 Core (Version 10.0.18363.900)>
> >
> > The release and/or revision of Subversion>
> > svn, version 1.14.0 (r1876290)>
> > compiled May 24 2020, 17:07:49 on x86-microsoft-windows>
> >
> > The compiler and configuration options you built Subversion with>
> > Downloaded as part of TortoiseSVN>
> >
> > Any private modifications you made to your Subversion>
> > N/A>
> >
> > The version of Berkeley DB you're running Subversion with, if any>
> > N/A>
> >
> > Anything else that could possibly be relevant. Err on the side of too much information,
rather than too little.>
> > When you run SVN nothing happens, no error or any other output, same goes for SVN
--version.>
> >
> > This only happens on Windows 2019 core (i.e. no UI) my guess would be that it is
linked to an API that is not available in core. SVN versions 1.13 and earlier work ok.>
>
> This is not a problem with the build 2004 update (Version 10.0.19041.329).
>
> Neil

Thanks for mentioning this. But it's not clear to me whether this
means the problem is fixed (i.e. version 10.0.19041.329 is the newer
version, and the problem only occurred in some previous build) or not.

If it's not fixed: can you please post more details? Is there an error
message (please copy-paste it as plain text then)? Or is there a crash
or something else?

-- 
Johan

Mime
View raw message