subversion-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From txm <tmell...@web.de>
Subject Re: parent directory is referenced by "svn info"?
Date Thu, 03 Mar 2016 22:27:07 GMT
Oh man, that's surely it.  Thanks, folks.


Tom


On 03/03/16 21:03, jblist@icloud.com wrote:
>> On Mar 3, 2016, at 12:53 PM, Philip Martin <philip.martin@wandisco.com> wrote:
>>
>> jblist@icloud.com writes:
>>
>>>>>> On Mar 2, 2016, at 10:16 AM, txm <tmellman@web.de> wrote:
>>>>>>
>>>>>>    $ svn info /home/user/nodes/dev_5_main
>>>>>>    svn: '/home/user/nodes' is not a working copy
>>>> On Mar 3, 2016, at 12:06 AM, txm <tmellman@web.de> wrote:
>>>>
>>>> Sorry,
>>>>
>>>> svn, version 1.6.6 (r40053)
>>>> svn is hashed (/usr/bin/svn)
>>>> DISTRIB_DESCRIPTION="Ubuntu 10.04.4 LTS"
>>> Version 1.6 is no longer supported. If there is indeed some bug in the
>>> 1.6 client that causes the behavior you describe it will not be fixed
>>> in the 1.6 release branch. If you can, upgrade to either 1.8 or 1.9.
>> Symbolic links break some 1.6 operations:
>>
>> $ svn1.6 co file:///... wc
>> $ svn1.6 info $PWD/wc | grep Kind
>> Node Kind: directory
>> $ ln -s wc wc2
>> $ svn1.6 info $PWD/wc2
>> svn: '/home/pm/sw/subversion/obj3' is not a working copy
>>
>> -- 
>> Philip Martin
>> WANdisco
> In the changelog, it looks like this issue was fixed in 1.7.0. We have this entry:
>
> * allow 'svn info' to work on symlinks to working copies (issue #2305)
>
>
>


Mime
View raw message