subversion-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ben Reser <...@reser.org>
Subject Re: 502 Bad gateway error
Date Wed, 05 Mar 2014 21:23:16 GMT
On 3/5/14, 8:01 AM, Guido Larrain wrote:
> 2014-02-28 8:35 GMT-03:00 Guido Larrain <larrainguido@gmail.com
> <mailto:larrainguido@gmail.com>>:
>
>     I'm having issues when i tried to commit some HTML files. i mean, some of
>     them i can committed without problems, but others when i tried to commit
>     i'm getting a 502 bad gateway error message. is like is trying to commit
>     for 5 mins and then shows the error message.
> 
>     here is the error that i'm getting
> 
>     Server sent unexpected return value (502 Proxy Error) in response to PUT
> 
>     i did a trace of one of those files that are failing, here is the result...
> 
>     Imágenes integradas 1
> 
>     I though that it could be an error on the reverse proxy or firewall but
>     those are working fine.
> 
>     Can you please help me on this one? any ideas?

The trace you posted is useless in trying to help you because it doesn't
demonstrate the issue you've reported as having.  The trace shows a 400 error
in response to a PROPFIND request and not a 502 error in response to a PUT request.

Further the 1.7.9 good trace shows your requests rooted against:
http://svn.kaazing.wan/sandbox/trunk

While you're 1.8.5 requests rooted against:
http://svn.kaazing.wan/

I'm guessing you have your Location in your server rooted at / and are using a
ParentPath setup.  There's no server at the root so your request with the 1.8.5
client fails.

I'm not sure how you managed to produce this request, though it's possible
there's some sort of bug here.  But there's simply not enough information to
determine.

The error logs from the server would also be very helpful.


> Hello,
>
> I was trying to find a solution to this and i saw something interesting...
>
> Here is another odd behavior…
>
> I tried to commit that file as it is… I mean the original
>
> Here is the 2 lines with issues
>
> <center><img src="some png file here" style="margin:auto; width:400px;
> max-width:100%;" />
> <img src="another png file here" style="margin:auto; width:400px;
> max-width:100%;" /></center>
>
> So I changed to
>
> <center>
> <img src="another png file here" style="margin:auto; width:400px;
> max-width:100%;" />
> </center>
>
> As you can see I removed this <img src="another png file here"
> style="margin:auto; width:400px; max-width:100%;" /> and also changed a little
> bit to be in 3 lines instead of 2 lines. I committed successfully.
>
> Then I added that removed line like this…
>
> <center>
> <img src="some png file here" style="margin:auto; width:400px;
max-width:100%;" />
> <img src="another png file here" style="margin:auto; width:400px;
> max-width:100%;" />
> </center>
>
> I committed successfully and everything is working fine!!
>
> Other funny behavior is if you try to commit directly the last step, I'm
> meaning by replacing this…
>
> <center><img src="some png file here" style="margin:auto; width:400px;
> max-width:100%;" />
> <img src="another png file here" style="margin:auto; width:400px;
> max-width:100%;" /></center>
>
> To this…
>
> <center>
> <img src="some png file here" style="margin:auto; width:400px;
max-width:100%;" />
> <img src="another png file here" style="margin:auto; width:400px;
> max-width:100%;" />
> </center>
>
> It’ll fail…
>
> It doesn't make sense to me, but this is what it is… extremely bizarre!!!
>
> Any ideas why this could be happening???

Given this description and the 502 error, I'd guess you have some sort of proxy
that doesn't like the content of your PUT.  But you haven't provided enough
information to really know for sure.  You said you initially suspected a
problem with the reverse proxy or firewall and assert they are working fine in
your last email.  What caused you to conclude that they were not at fault?
Have you tried the commits without the proxy or firewalls being involved?

Mime
View raw message