subversion-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Branko ─îibej <br...@wandisco.com>
Subject Re: svn commit: r1371633 - in /subversion/trunk/build/generator/templates: svn_config.vcproj.ezt svn_config.vcxproj.ezt vcnet_vcproj.ezt vcnet_vcxproj.ezt
Date Sun, 12 Aug 2012 07:47:35 GMT
On 12.08.2012 09:32, Johan Corveleyn wrote:
> On Sat, Aug 11, 2012 at 12:55 AM, Johan Corveleyn <jcorvel@gmail.com> wrote:
>> On Fri, Aug 10, 2012 at 11:55 AM,  <brane@apache.org> wrote:
>>> Author: brane
>>> Date: Fri Aug 10 09:55:16 2012
>>> New Revision: 1371633
>>>
>>> URL: http://svn.apache.org/viewvc?rev=1371633&view=rev
>>> Log:
>>> On Windows, create the generated svn_private_config.h in the intermediate
>>> build directory so that different configurations don't all use the same
>>> canonical host name. This incidentally allows Windows and Unix builds to
>>> share the same working copy in parallel.
>>>
>>> * build\generator\templates\svn_config.vcproj.ezt,
>>>   build\generator\templates\svn_config.vcxproj.ezt: Change output path
>>>   of svn_private_config.h. Add generated SQL headers to project.
>>>
>>> * build\generator\templates\vcnet_vcproj.ezt,
>>>   build\generator\templates\vcnet_vcxproj.ezt: Add build directory to
>>>   list of project-specific include paths.
>> I don't understand this change, being not very familiar with the build
>> system. But after this commit my build on Windows (XP, with VCExpress
>> 2008) fails:
>>
>> [[[
>> C:\research\svn\client_build\trunk2>msbuild subversion_vcnet.sln
>> /nologo /v:q /p:Configuration=debug /t:__ALL__
>> Project : error PRJ0019: A tool returned an error code from "Creating
>> svn_private_config.h from svn_private_config.hw."
>> ]]]
>>
>> No idea what error code is returned by the "tool". I did run
>> gen-make.py before trying the build.
>>
>> If I rollback to r1371632 everything works fine.
> And it seems it's not only me :-). The windows buildbots are also
> failing with the same error. Brane, can you take a look at this?

Hm, didn't notice the buildbot failures, sorry. I can only test this
with VS 2010 and 2012, which both use the .vcxnet project files; so my
changes to the .vcnet template were less than ideal. :)

I'll take a look at the generated project files, maybe I can figure
something from there.

-- Brane

-- 
Certified & Supported Apache Subversion Downloads:
http://www.wandisco.com/subversion/download


Mime
View raw message