storm-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jungtaek Lim <kabh...@gmail.com>
Subject Re: Storm 1.0.2 errors being reported coming from Nimbus instead of worker hosts
Date Sun, 11 Sep 2016 12:11:13 GMT
This is really odd. Please file an issue to JIRA if you can consistently
reproduce this.

Thanks,
Jungtaek Lim (HeartSaVioR)

2016년 9월 11일 (일) 오전 1:40, Stephen Powis <spowis@salesforce.com>님이 작성:

> But the topology gets deployed out across multiple nodes in the cluster,
> the webui definitely shows various bolts/tasks running on multiple nodes.
>
> On Fri, Sep 9, 2016 at 2:17 PM, Joaquin Menchaca <jmenchaca@gobalto.com>
> wrote:
>
>> It sounds like you are running the topology in local mode, rather than
>> remote mode.
>>
>> On Fri, Sep 9, 2016 at 6:20 AM, Stephen Powis <spowis@salesforce.com>
>> wrote:
>>
>>> Hey!
>>>
>>> We've recently been piloting storm 1.0.2 in a pre-production environment
>>> and have noticed something odd.  Whenever an exception is thrown by a
>>> running topology, or an error reported up to the webUI, it always shows as
>>> originating from our nimbus host, which doesn't even run supervisor/any
>>> topologies on it.  This makes debugging difficult as its hard to track down
>>> which host the error actually originated from.
>>>
>>> Has anyone else seen this behavior?  I tried to look thru jira but
>>> didn't see any bugs reported relating this, tho I could have overlooked it.
>>>
>>> Thanks!
>>> Stephen
>>>
>>
>>
>>
>> --
>>
>> 是故勝兵先勝而後求戰,敗兵先戰而後求勝。
>>
>
>

Mime
View raw message