phoenix-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vincent Poon (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (PHOENIX-4219) Index gets out of sync on HBase 1.x
Date Fri, 29 Sep 2017 00:14:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/PHOENIX-4219?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16185148#comment-16185148
] 

Vincent Poon commented on PHOENIX-4219:
---------------------------------------

Yea I've been looking and seeing weird things as well
- The test always seems to end with same number of data and index table rows.  When I examine
the bad rows from the scrutiny output, there is one data row without an index row, and there
is an index row with bad covered col values, so probably an extra index row for a given data
table row.
- It doesn't seem to be a batching thing, because I get a failure even if I set batch size
to 1, or get rid of executeBatch() altogether and just use execute() for each row.


> Index gets out of sync on HBase 1.x
> -----------------------------------
>
>                 Key: PHOENIX-4219
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/PHOENIX-4219
>             Project: Phoenix
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 4.12.0
>            Reporter: Vincent Poon
>            Priority: Blocker
>         Attachments: PHOENIX-4219_test.patch, PHOENIX-4219_test_v2.patch
>
>
> When writing batches in parallel with multiple background threads, it seems the index
sometimes gets out of sync.  This only happens on the master and 4.x-HBase-1.2.
> The tests pass for 4.x-HBase-0.98
> See the attached test, which writes with 2 background threads with batch size of 100.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message