openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matthias Seidel <matthias.sei...@hamburg.de>
Subject Re: i have tested
Date Mon, 03 Jul 2017 12:48:14 GMT
Hi,

at least it works on my Windows 10 (64bit).
I bundled the latest version of msvcr100.dll (32bit) with that build.

But it would be good if anyone else could confirm it.

Regards, Matthias


Am 03.07.2017 um 14:38 schrieb FR web forum:
> Is this: https://bz.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=127176 is fixed with 4.1.4?
> I can't test cause I don't have Windows 32-bit.
>
> ----- Mail original -----
> De: "Jörg Schmidt" <joesch@j-m-schmidt.de>
> À: dev@openoffice.apache.org
> Envoyé: Jeudi 29 Juin 2017 21:32:16
> Objet: i have tested (was: Test builds for Windows)
>
> Hello,
>
>> I am just doing a build of AOO414 including all 41 available languages.
> Thank you.
>
> I have tested Apache_OpenOffice_4.1.4_Win_x86_install_de.exe, no problems.
>
>
> But I have made a strange observation:
> If I try to unpack the installation package with 7Zip does not work, but there is an
error message. 
>
> Obviously, this is due to the fact that 2 folders with cryptic names (e.g., "_ ユ")
are created. That means the structure of the decompressed files is:
>
> /Apache_OpenOffice_4.1.4_Win_x86_install_de/
> -/_ ユ/
> --/licenses/...
> --/readmes/...
> --/redist/...
> --/...
> -/_レ/
> --/InstalllOptions.dll
> --/ioSpecial.ini
> --/modern-header.bmp
> --/modern-wizard.bmp
>
>
>
> greetings,
> Jörg
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>



Mime
View raw message