jmeter-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steven Murphy" <stevenmur...@hotmail.com>
Subject Re: HTTPS - recording not working
Date Wed, 20 Jul 2005 08:42:32 GMT
Is the Target Controller pointing to object that exists?

From: "Anusha" <anusha.mahalingam@eprotea.com.my>
Reply-To: "JMeter Users List" <jmeter-user@jakarta.apache.org>
To: "JMeter Users List" <jmeter-user@jakarta.apache.org>
Subject: Re: HTTPS - recording not working
Date: Wed, 20 Jul 2005 16:40:12 +0800

Yes, I did start the proxy server.
----- Original Message -----
From: "Steven Murphy" <stevenmurphy@hotmail.com>
To: <jmeter-user@jakarta.apache.org>
Sent: Wednesday, July 20, 2005 4:27 PM
Subject: Re: HTTPS - recording not working


 > You didn't mention that you created and started the Proxy Server.
 >
 > Did you just neglate to include it in your email or is that what you 
meant
 > then you said "Then I start the recording"?
 >
 > Steve
 >
 >
 > From: "Anusha" <anusha.mahalingam@eprotea.com.my>
 > Reply-To: "JMeter Users List" <jmeter-user@jakarta.apache.org>
 > To: "JMeter Users List" <jmeter-user@jakarta.apache.org>
 > Subject: Re: HTTPS - recording not working
 > Date: Wed, 20 Jul 2005 16:24:55 +0800
 >
 > Hi!
 >
 > I set my IE browser LAN settings to "localhost" and port "8090". Then in
 > JMeter I created a thread group, then a http cookie manager. Then I start
 > the recording. On the browser i go to
 > https://itepstest.finet.bnm.gov.my/iteps/CMSMainIndex.html.
 >
 > But the page comes out as page cannot be displayed.
 >
 > JMeter version 2.0.3
 >
 > Before doing the recording i went to that URL and I can access the page.
But
 > when trying to record with Jmeter I cannnot.
 >
 > Thanks
 >
 > Anusha
 > ----- Original Message -----
 > From: "Christian Baumgartner" <christian.baumgartner@tiscover.com>
 > To: "'JMeter Users List'" <jmeter-user@jakarta.apache.org>
 > Sent: Wednesday, July 20, 2005 4:00 PM
 > Subject: AW: HTTPS - recording not working
 >
 >
 >  > Maybe you post what you tried already? Than it is easier to say what's
 >  > eventually wrong.
 >  > Which version of jmeter are you using? Older versions did'nt support
 > https
 >  > for example.
 >  >
 >  > fg
 >  >
 >  >
 >  > -----Ursprüngliche Nachricht-----
 >  > Von: Anusha [mailto:anusha.mahalingam@eprotea.com.my]
 >  > Gesendet: Mittwoch, 20. Juli 2005 08:59
 >  > An: JMeter Users List
 >  > Betreff: HTTPS - recording not working
 >  >
 >  >
 >  > Hi !
 >  >
 >  > I am trying to record my web application that use the https protocol.
But
 > I
 >  > am unable to do that with JMeter. Is there a way to get it going?
Please
 >  > give me some suggestions.
 >  >
 >  > Thank you.
 >  >
 >  > Regards,
 >  > Anusha
 >  >
 >  >
 >  > ---------------------------------------------------------------------
 >  > To unsubscribe, e-mail: jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
 >  > For additional commands, e-mail: jmeter-user-help@jakarta.apache.org
 >  >
 >
 >
 > ---------------------------------------------------------------------
 > To unsubscribe, e-mail: jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
 > For additional commands, e-mail: jmeter-user-help@jakarta.apache.org
 >
 >
 >
 > ---------------------------------------------------------------------
 > To unsubscribe, e-mail: jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
 > For additional commands, e-mail: jmeter-user-help@jakarta.apache.org
 >


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: jmeter-user-help@jakarta.apache.org



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: jmeter-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message