axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Glen Daniels <g...@thoughtcraft.com>
Subject Re: ws-axis fails on Gump
Date Tue, 02 Dec 2003 13:59:19 GMT
Hi Adam!

This is still failing, and it would be good if we could track it down.  Can
you get us the results file from the test and send it to axis-dev?  It would
be ws-axis/java/test-reports/TEST-test.utils.PackageTests.xml.

Thanks,
--Glen

----- Original Message ----- 
From: "Adam R. B. Jack" <ajack@trysybase.com>
To: <axis-dev@ws.apache.org>
Sent: Wednesday, November 26, 2003 10:38 AM
Subject: ws-axis fails on Gump


> All,
>
> I forget if I brought this up before, and if I did, where we left it:
>
> Once I upped the Gump timeout we find that the ws-axis build is failing in
a
> unit test, and has for quite a while:
>
> http://lsd.student.utwente.nl/gump/ws-axis/work/build_ws-axis_ws-axis.html
>
>
> BUILD FAILED
> /data/gump/ws-axis/java/build.xml:311: Following error occurred while
> executing this line
> /data/gump/ws-axis/java/buildTest.xml:107: Test test.utils.PackageTests
> failed
>
> Total time: 9 minutes 48 seconds
>
> When these tests fail, all dependees of ws-axis are not built. I wonder if
> you'd consider splitting your project descriptor into two, adding a second
> ws-axis-test & have ws-axis only do compilation. The latter could depend
> upon the former & do the unit tests. With two projects you'd get twice the
> time allotment. :-)
>
> Let me know your thoughts please.
>
>
> BTW: Anybody here know the status of xml-soap?
>
> http://lsd.student.utwente.nl/gump/xml-soap/xml-soap.html
> http://lsd.student.utwente.nl/gump/xml-soap/work/update_xml-soap.html
>
> regards,
>
> Adam
> --
> Experience Sybase Technology...
> http://www.try.sybase.com
>
>

Mime
View raw message