zookeeper-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From svk <shreyas...@gmail.com>
Subject Re: Server not running error in log but server actually running
Date Tue, 23 Aug 2016 01:24:39 GMT
This can also happen if the server ensemble has gone down. For example, if
there is no longer a quorum of servers

Thanks and regards,
Shreyas

On Fri, Jul 15, 2016 at 1:54 PM, rammohan ganapavarapu <
rammohanganap@gmail.com> wrote:

> But unfortunately i did not restart server though! i see these on the
> running server.
>
> Ram
>
> On Fri, Jul 15, 2016 at 1:48 PM, Dan Benediktson <
> dbenediktson@twitter.com.invalid> wrote:
>
> > I think you see this message when clients are trying to connect while the
> > server isn't fully up yet. For instance, if you restart the Zookeeper
> > process while clients are actively talking to it, you're likely to see a
> > lot of these, but it'll clear up as soon as the server is fully up.
> > Basically, the network layer has finished starting up before the rest of
> > the service has finished starting up, so the network layer drops the
> > incoming connections until the rest of Zookeeper is up and able to handle
> > them.
> >
> > Dan
> >
> > On Fri, Jul 15, 2016 at 12:47 PM, rammohan ganapavarapu <
> > rammohanganap@gmail.com> wrote:
> >
> > > Hi,
> > >
> > > I see below message in zookeeper.log file but when i check process zk
> > > process is running and i can telnet to 2181 port, why am i getting this
> > > message and how to avoid this?
> > >
> > > 2016-07-15 19:22:14,222 - WARN  [NIOServerCxn.Factory:
> > > 0.0.0.0/0.0.0.0:2181:NIOServerCnxn@354] - Exception causing close of
> > > session 0x0 due to java.io.IOException: ZooKeeperServer not running
> > >
> > > Thanks,
> > > Ram
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message