zookeeper-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Patrick Hunt <ph...@apache.org>
Subject Re: can't delete b/c "Node not empty" but the node really IS empty!
Date Sat, 22 Feb 2014 23:22:27 GMT
Please do. Also more details such as the software versions, setup,
etc.. would help. I have seen this before with a multinode ensemble
(not standalone) on older versions. We fixed that relatively recently
(in terms of releases, not necessarily calendar).

Regards,

Patrick

On Fri, Feb 21, 2014 at 12:01 PM, Camille Fournier <camille@apache.org> wrote:
> Can you open a jira and attach the zk snapshot and logs so we can debug
> this?
>
>
> On Fri, Feb 21, 2014 at 2:15 PM, Brian Tarbox <tarbox@cabotresearch.com>wrote:
>
>> I have some nodes that I can not delete because zkCli (and programmatically
>> as well) says the nodes are not empty..but when I try to list them it shows
>> that they are empty...so I'm stuck.
>>
>> [zk: localhost:2181(CONNECTED) 6] delete
>> /ROOT_A/INSTANCES/10_184_27_100/WORKERS
>> Node not empty: /ROOT_A/INSTANCES/10_184_27_100/WORKERS
>> [zk: localhost:2181(CONNECTED) 7] get
>> /ROOT_A/INSTANCES/10_184_27_100/WORKERS
>> {"type":"Datum"}
>> cZxid = 0x10115dd0e
>> ctime = Fri Feb 21 02:40:00 EST 2014
>> mZxid = 0x10115dd0e
>> mtime = Fri Feb 21 02:40:00 EST 2014
>> pZxid = 0x10121fb0d
>> cversion = 2
>> dataVersion = 0
>> aclVersion = 0
>> ephemeralOwner = 0x0
>> dataLength = 24
>> *numChildren = 0*
>>
>> Any suggestions on how to clean this up?
>> Thanks,
>>
>> Brian
>>

Mime
View raw message