zookeeper-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Narayanan A R <narayanan.arunacha...@gmail.com>
Subject Re: ZK not starting up due to socket timeouts
Date Wed, 11 Jul 2012 21:35:15 GMT
Thanks David. Here they are:

http://pastebin.com/STTnLf9s
http://pastebin.com/PiTgUWpA
http://pastebin.com/4V3AjT34

On Wed, Jul 11, 2012 at 4:32 AM, David Nickerson <
davidnickerson4mailinglists@gmail.com> wrote:

> Narayanan, I don't think the attachments made it through. Can you link to
> the logs in Pastebin?
>
> On Tue, Jul 10, 2012 at 5:24 PM, Narayanan A R <
> narayanan.arunachalam@gmail.com> wrote:
>
> > Yeah I tried that. Right now I have that set to 2 mins.
> >
> > On Tue, Jul 10, 2012 at 1:47 PM, Jordan Zimmerman <
> > jordan@jordanzimmerman.com> wrote:
> >
> > > Another thing you might need to do is to increase initLimit and
> > syncLimit.
> > > It might be timing out when its syncing.
> > >
> > > -JZ
> > >
> > > On Jul 10, 2012, at 1:46 PM, Narayanan A R wrote:
> > >
> > > > I have 3 servers in the cluster, all bare metal machines and
> installed
> > > ZK 3.4.3. Following is the config in all the servers.
> > > >
> > > > tickTime=2000
> > > > dataDir=/opt/zookeeper-3.4.3/data
> > > > clientPort=2181
> > > > initLimit=60
> > > > syncLimit=60
> > > > server.1=10.7.78.77:2888:3888
> > > > server.2=10.7.66.54:2888:3888
> > > > server.3=10.7.56.61:2888:3888
> > > >
> > > > When I startup the instances, I see socket timed out in all the
> > > instances. I have attached logs of all the three machine.
> > > >
> > > > Regards,
> > > > ARN
> > >
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message