zookeeper-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Patrick Hunt <ph...@apache.org>
Subject Re: Apache build failing with test-core-cppunit
Date Tue, 21 Nov 2017 17:26:46 GMT
Could it be an environment issue? I see the following just before the
failure:

     [exec] rm: cannot remove '/tmp/zkdata/myid': Permission denied

check whether it's happening on just one host (jenkins).

Patrick

On Tue, Nov 21, 2017 at 6:25 AM, Andor Molnar <andor@cloudera.com> wrote:

> Looks like only https://builds.apache.org/job/ZooKeeper-trunk is affected.
>
>
> On Tue, Nov 21, 2017 at 3:22 PM, Andor Molnar <andor@cloudera.com> wrote:
>
> > Hi,
> >
> > Zookeeper build has been failing for a while with some weird error in
> > test-core-cppunit task. In most cases the error is the following:
> >
> > ...
> >      [exec] Zookeeper_simpleSystem::testGetChildren2 : elapsed 1052 : OK
> >      [exec] Zookeeper_simpleSystem::testLastZxid : elapsed 4520 : OK
> >      [exec] Zookeeper_simpleSystem::testRemoveWatchers ZooKeeper server
> > started : elapsed 5390 : OK
> >      [exec] rm: cannot remove '/tmp/zkdata/myid': Permission denied
> >      [exec] Zookeeper_readOnly::testReadOnly : assertion : elapsed 4018
> >      [exec] /home/jenkins/jenkins-slave/workspace/ZooKeeper-trunk/src/
> > c/tests/TestReadOnlyClient.cc:99: Assertion: equality assertion failed
> > [Expected: 0, Actual  : -4]
> >      [exec] Failures !!!
> >      [exec] Run: 74   Failure total: 1   Failures: 1   Errors: 0
> >      [exec] FAIL: zktest-mt
> >      [exec] ==========================================
> >      [exec] 1 of 2 tests failed
> >      [exec] Please report to user@zookeeper.apache.org
> >      [exec] ==========================================
> >      [exec] Makefile:1744: recipe for target 'check-TESTS' failed
> >      [exec] make[1]: Leaving directory '/home/jenkins/jenkins-slave/
> > workspace/ZooKeeper-trunk/build/test/test-cppunit'
> >      [exec] Makefile:2000: recipe for target 'check-am' failed
> >      [exec] /home/jenkins/jenkins-slave/workspace/ZooKeeper-trunk/src/
> c/tests/zkServer.sh:
> > line 62: kill: (10156) - No such process
> >      [exec] make[1]: *** [check-TESTS] Error 1
> >      [exec] make: *** [check-am] Error 2
> >
> > ----------------------
> >
> > Test at line TestReadOnlyClient.cc:99 got ConnectionLoss event.
> > Does anyone has a clue what could be the root cause of this?
> >
> > Regards,
> > Andor
> >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message