xmlgraphics-general mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Helder Magalhães <helder.magalh...@gmail.com>
Subject Re: [GUMP@vmgump]: Project xmlgraphics-commons-test (in module xmlgraphics-commons) failed
Date Sat, 28 Aug 2010 13:06:21 GMT
Hi everyone,


> Full details are available at:
>    http://vmgump.apache.org/gump/public/xmlgraphics-commons/xmlgraphics-commons-test/index.html

Yes, the partial information provided in the email message is somehow
hiding the actual failure reason, an NPE (taken from the HTML log):

    [junit] Testsuite:
org.apache.xmlgraphics.image.writer.internal.TIFFImageWriterTest
    [junit] Tests run: 2, Failures: 0, Errors: 1, Time elapsed: 0.105 sec
    [junit]
    [junit] Testcase:
testJPEGWritingWithoutJPEGParams(org.apache.xmlgraphics.image.writer.internal.TIFFImageWriterTest):
Caused
an ERROR
    [junit] null
    [junit] java.lang.NullPointerException
    [junit] 	at
org.apache.xmlgraphics.image.codec.tiff.TIFFImageEncoder.encode(TIFFImageEncoder.java:472)
    [junit] 	at
org.apache.xmlgraphics.image.codec.tiff.TIFFImageEncoder.finishMultiple(TIFFImageEncoder.java:186)
    [junit] 	at
org.apache.xmlgraphics.image.writer.internal.TIFFImageWriter$TIFFMultiImageWriter.close(TIFFImageWriter.java:206)
    [junit] 	at
org.apache.xmlgraphics.image.writer.internal.TIFFImageWriterTest.testJPEGWritingWithoutJPEGParams(TIFFImageWriterTest.java:59)
    [junit]
    [junit]
    [junit] Test
org.apache.xmlgraphics.image.writer.internal.TIFFImageWriterTest
FAILED
    [junit] Testsuite: org.apache.xmlgraphics.ps.PSEscapeTestCase
    [junit] Tests run: 2, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 0.069 sec
    [junit]
    [junit] Testsuite: org.apache.xmlgraphics.ps.dsc.ListenerTestCase
    [junit] Tests run: 2, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 0.122 sec


It seems that the Sun private classes are available:

info:
     [echo] ------------------- Apache XML Graphics Commons 28082010
[1999-2010] ----------------
     [echo] See build.properties and build-local.properties for
additional build settings
     [echo] Apache Ant version 1.8.2alpha compiled on August 28 2010
     [echo] VM: 16.0-b13, Sun Microsystems Inc.
     [echo] JAVA_HOME: /usr/lib/jvm/java-6-openjdk

init-avail:
     [echo] Sun-private JPEG Support PRESENT
     [echo] JUnit Support PRESENT
     [echo] IKVM Support NOT Present

May the JPEG support detection be defective, or maybe an additional
detection needs to be performed for the Sun-private TIFF support (the
one which is currently failing)? :-)


Cheers,
 Helder

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: general-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: general-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message