xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Paul Tremblay <paulhtremb...@gmail.com>
Subject Re: FOP crashes when encountering character 00AD (soft hyphen)
Date Fri, 21 Oct 2011 16:33:40 GMT
Hi Mehdi,

Here are the errors, as an attached file.

On 10/21/11 11:16 AM, mehdi houshmand wrote:
> Hi Paul,
>
> Try running the JUnit task "ant junit" and share any errors.
>
> Mehdi
>
> On 21 October 2011 15:47, Paul Tremblay<paulhtremblay@gmail.com>  wrote:
>> Hi Mehdi,
>>
>> I already have JUnit4 (junit-4.10.jar). That's the jar I put in my
>> /usr/share/ant/lib
>>
>> Paul
>>
>> On 10/21/11 10:44 AM, mehdi houshmand wrote:
>>> Hi Paul,
>>>
>>> The latest trunk relies on JUnit4, so you'll have to get that JAR not
>>> the JUnit3 one, the url (https://github.com/KentBeck/junit/downloads)
>>> should help.
>>>
>>> Mehdi
>>>
>>> On 21 October 2011 15:39, Paul Tremblay<paulhtremblay@gmail.com>    wrote:
>>>> On 10/21/11 6:04 AM, J.Pietschmann wrote:
>>>>> Am 21.10.2011 09:44, schrieb mehdi houshmand:
>>>>>> however, FOP trunk doesn't produce this
>>>>>> issue,
>>>>> Jeremias fixed this some time ago on trunk.
>>>>>
>>>>> J.Pietschmann
>>>>>
>>>>>
>>>> Thanks. I downloaded the trunk. I followed the directions and set
>>>> JAVA_HOME
>>>> to /Library/Java/Home and ANT_HOME to usr/share/ant. I typed ant and got
>>>> an
>>>> error message that junit.jar had to be on the classpath of ant. So I
>>>> copied
>>>> junit from /usr/share/junit/junit.jar to /usr/share/ant/lib, and typed
>>>> ant
>>>> again.
>>>>
>>>> This time the build generated at lot of tests, and ended with this
>>>> message:
>>>>
>>>> BUILD FAILED
>>>> /Library/Java/trunk/build.xml:875: NOTE:
>>>>
>>>> **************************************************************************
>>>> * One or more of the Junit tests had Failures or Errors or were skipped!
>>>> *
>>>> *         Please check the output above for relevant messages.
>>>> *
>>>> *    Or use the "junit-reports" target to generate HTML test reports.
>>>>   *
>>>>
>>>> **************************************************************************
>>>>
>>>> However, running a  few tests:
>>>>
>>>> fop -fo<file.fo>    -pdf out.pdf
>>>>
>>>> works fine, rendering correct PDF.
>>>>
>>>> Do I have an incomplete build? I can send along more detailed reports if
>>>> I
>>>> need to.
>>>>
>>>> Thanks again
>>>>
>>>> Paul
>>>>
>>>> ---------------------------------------------------------------------
>>>> To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
>>>> For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org
>>>>
>>>>
>>> ---------------------------------------------------------------------
>>> To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
>>> For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org
>>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
>> For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org
>>
>>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
> For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org
>


Mime
View raw message