xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From philippe Voncken <m...@philippevoncken.com>
Subject Re: TrueType Font works with regular and italic style but not with bold style
Date Tue, 09 Mar 2010 07:03:53 GMT
I Chris,

I'm using 4 files True Type fonts to the regular, bold, italic and
italicBold. My font's name is Parisine Office which is a commercial font.

Fop is using with the latest version 0.95.

I don't see a particular messages, but i can see again.

Philippe


Le 08/03/2010 18:15, Chris Bowditch a écrit :
> philippe voncken wrote:
> 
> Hi,
> 
>> I put a breakpoint in my UriResolver to see what is calling by fop.
>>
>> I see my images, and the regular, italic font and not the bold and
>> boldItalic font.
>>
>> Yet, with Times font, bold work normally.. :/
> 
> Some questions:
> 
> Which Font is not working? Can you attach it here? If its a commercial
> font then I guess not because of license restrictions.
> 
> What version of FOP are you using?
> 
> Do you see any errors reported to stdout?
> 
> Thanks,
> 
> Chris
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
> For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org
> 
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message