xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Martín Mauri <mma...@profesi.com.ar>
Subject RE: 0.20.5 region-after problem
Date Wed, 17 Mar 2004 15:43:07 GMT
Andreas,

I´ve tried doing what you said but noothing happened, I don't know what
could be wrong :((

> -----Mensaje original-----
> De: Andreas L. Delmelle [mailto:a_l.delmelle@pandora.be]
> Enviado el: Miércoles, 17 de Marzo de 2004 11:22 a.m.
> Para: fop-user@xml.apache.org
> Asunto: RE: 0.20.5 region-after problem
>
>
> > -----Original Message-----
> > From: Martín Mauri [mailto:mmauri@profesi.com.ar]
> >
> > I've placed a table in a region after and I've set the refion after as
> > follows:
> >
> > <fo:region-after  margin-left="0.5in" margin-right="0.5in"
> > extent="1.0in"/>
> >
> > So, I expect the table will appear 0.5 inchs from the left margin but
> > unfortunately it doesn't happen. It just appears right in the
> > left margin...
> > ;((
> >
> > any idea??
> >
>
> Don't know exactly why it's happening, but here's a few workarounds:
>
> Try placing the table in the static-content into an fo:block, and specify
> the left margin on that. Should be ok.
> Other option is to introduce an empty column to the table equal to the
> margin you are looking for...
>
>
> Hope this helps!
>
> Cheers,
>
> Andreas
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: fop-user-unsubscribe@xml.apache.org
> For additional commands, e-mail: fop-user-help@xml.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-user-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-user-help@xml.apache.org


Mime
View raw message