xmlgraphics-fop-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Glen Mazza" <grm7...@verizon.net>
Subject Re: build fop-1.0dev in java IDE
Date Mon, 06 Jun 2005 14:13:38 GMT
Kevin should make sure he's using the Ant build script to build FOP, and not
his IDE commands--I suspect that may be the main problem.  (I would also
encourage him to consider using Eclipse as his IDE--I switched to it from
JEdit three months ago, and only regret I did not switch much earlier.)

Glen

----- Original Message ----- 
From: "Jeremias Maerki" <dev.jeremias@greenmail.ch>
To: <fop-dev@xmlgraphics.apache.org>
Sent: Monday, June 06, 2005 6:12 AM
Subject: Re: build fop-1.0dev in java IDE


> Hi Kevin
>
> You didn't say what your problem is, but I suspect you're missing the
> sources that are generated during the build. You need to run "ant
> codegen" which generates the missing sources in the directory:
>
> build/gensrc
>
> If you add this directory to the source directories you should be a lot
> closer to building FOP. If you still have problems, please let us know
> which. I can't really help with JBuilder. I've abandoned it right after
> Eclipse came out.
>
> Some additional help can be found here on the Wiki:
> http://wiki.apache.org/xmlgraphics-fop/FOPIDESetupGuide
>
> It would be nice of you to add the JBuilder specifics once you get it
> running.
>
> I hope that helps.
>
> On 06.06.2005 11:54:22 Kevin wrote:
> > Hi,
> >
> > I try to build fop-1.0.dev in JBuilder9, but I failed. Who can tell me
how
> > to build fop-1.0dev in such IDE? Otherwise how to trace the executing?
> >
>
>
>
> Jeremias Maerki
>


Mime
View raw message