xmlgraphics-batik-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alan Pandit <alan.pan...@gmail.com>
Subject Unable to generate reports from test suite runs
Date Sun, 08 Jan 2012 16:00:01 GMT
I am trying to run a test suite with a single test using a variation of
sample code from < http://xmlgraphics.apache.org/batik/dev/test.html >, but
the test report does not get generated.  Below are the files that I am
using.

-----------------------------------START
testSuite.xml-----------------------------------------------------
<testSuite id="sampleTestSuite" name="SAMPLE TEST SUITE">

    <test id="MainConfigTest.mimeType.jpegA"
class="org.apache.batik.apps.rasterizer.MainTest">
        <arg class="java.net.URL"
                 value="file:samples/anne.svg"/>
    </test>
</testSuite>
---------------------------------------END
testSuite.xml-----------------------------------------------------

-----------------------------------START
testRun.xml--------------------------------------------------------
<testRun name="Batik Standard Regression Test Run">

  <testRun name="REGARD">
    <testReportProcessor
class="org.apache.batik.test.xml.XMLTestReportProcessor">
      <arg class="org.apache.batik.test.xml.XSLXMLReportConsumer">
        <!-- Stylesheet -->
        <arg class="java.lang.String"
value="file:test-resources/org/apache/batik/test/svg/HTMLReport.xsl"/>
        <!-- Ouput Directory -->
        <arg class="java.lang.String" value="test-reports/html"/>
        <!-- Output file filename -->
        <arg class="java.lang.String" value="RegardResult.html"/>
        </arg>
    </testReportProcessor>

    <testSuite href="file:testSuite.xml"/>
  </testRun>

</testRun>
-------------------------------------END
testRun.xml---------------------------------------------------------


Both are in the root directory of my project.  I have also changed the
arguments that XSLXMLReportConsumer takes from 4 to 3 since there is no
constructor that takes 4 arguments in
org.apache.batik.test.xml.XSLXMLReportConsumer.  I am expecting to see
RegardResult.html in the test-reports/html folder after running typing

build runtestsuite testRun.xml

on the command line, but am not.

Thank you.

Alan Pandit

Mime
View raw message