xml-xmlbeans-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Yana Kadiyska" <ykadi...@bea.com>
Subject RE: XPath
Date Tue, 10 Aug 2004 16:57:29 GMT
Uwe,

 I saw from the previous thread that you resolved all missing jar issues. Another guess on
what's wrong: I see in your original mail that you use the purchase order example. That example
contains namespaces: is that still true in the last problem you're facing (your query doesn't
suggest so, but if it's the case, that's a known bug)--namespace support is currently broken,
there was a discussion a while ago, I think on the dev list, on what the resolution should
be(unfortunately I can't find that thread in the archive, I know for sure it was in the last
3 months)..This is the closest thing I found but there was another discussion too...http://nagoya.apache.org/eyebrowse/ReadMsg?listName=xmlbeans-user@xml.apache.org&msgNo=643


If this doesn't help, could you attach the input document/string.

Yana

-----Original Message-----
From: Uwe Klosa [mailto:uwe.klosa@ub.uu.se]
Sent: Tuesday, August 10, 2004 8:11 AM
To: xmlbeans-dev@xml.apache.org
Subject: SV: XPath


No, it's not an attribute. I'm not new to the world of XML. :) But thank you
for the answer.

Cheers
Uwe

>> -----Ursprungligt meddelande-----
>> Från: MONTGOMERY, ANDREW [AG-Contractor/1000] 
>> [mailto:andrew.montgomery@monsanto.com] 
>> Skickat: den 10 augusti 2004 17:04
>> Till: 'xmlbeans-dev@xml.apache.org'
>> Ämne: RE: XPath
>> 
>> 
>> Uwe,
>> 
>> Assuming, code is an attribute of language, you need the '@' 
>> before code. (ie. "./language[@code='sv']"). 
>> 
>> Cheers
>> 
>> Andrew
>> 
>> -----Original Message-----
>> From: Uwe Klosa [mailto:uwe.klosa@ub.uu.se]
>> Sent: Tuesday, August 10, 2004 9:57 AM
>> To: xmlbeans-dev@xml.apache.org
>> Subject: XPath
>> 
>> 
>> I've got a question about the support of XPath. I now have 
>> in my XPath both xmlbean.jar and xmlbean_path.jar (V1.0.3).
>> 
>> An selectPath with an XPath like "./language" works fine. 
>> But if I change it to "./language[code='sv']" where code is 
>> an element under language doesn't return any results even if 
>> a node exists with this XPath. Is it not supported yet. Have 
>> i to wait for V2?
>> 
>> Best regards
>> Uwe Klosa
>> __________________________________________________
>> Electronic Publishing Centre
>> Development
>> UPPSALA UNIVERSITY
>> University Library
>> 
>> Tel: +46 18 471 7658
>> Fax: +46 18 471 3913
>> E-mail: uwe.klosa@ub.uu.se
>> Homepage: http://publications.uu.se/
>> 
>> 
>> 
>> - 
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail:   xmlbeans-dev-unsubscribe@xml.apache.org
>> For additional commands, e-mail: 
>> xmlbeans-dev-help@xml.apache.org Apache XMLBeans Project -- 
>> URL: http://xml.apache.org/xmlbeans/
>> 
>> - 
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail:   xmlbeans-dev-unsubscribe@xml.apache.org
>> For additional commands, e-mail: 
>> xmlbeans-dev-help@xml.apache.org Apache XMLBeans Project -- 
>> URL: http://xml.apache.org/xmlbeans/
>> 


- ---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail:   xmlbeans-dev-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, e-mail: xmlbeans-dev-help@xml.apache.org
Apache XMLBeans Project -- URL: http://xml.apache.org/xmlbeans/


- ---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail:   xmlbeans-dev-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, e-mail: xmlbeans-dev-help@xml.apache.org
Apache XMLBeans Project -- URL: http://xml.apache.org/xmlbeans/


Mime
View raw message