xml-xalan-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "dipesh" <dipe...@erevmax.com>
Subject problem in disable-output-escaping
Date Fri, 02 Apr 2010 05:44:00 GMT
Hi All,

 

I used XSLT for transforming one xml to another xml.

 

Input XML contain some ISO 8859 value like 

 

                                    <Address Type='1'>

                                        <AddressLine></AddressLine>

 
<CityName>&#246;&#233;&#217;&#210;</CityName>


                                    </Address>

 

I am using xslt which looks like this 

 

                  <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<xsl:stylesheet version="1.0"
xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform" >

<Address>

                       <xsl:attribute name="Type" namespace="">

                             <xsl:value-of
select="string($var32_ProfileInfo/ns0:Profile/ns0:Customer/ns0:Address/@Type
)"/>

                       </xsl:attribute>                      

                           <AddressLine>

                               <xsl:value-of
select="string(ns0:Customer/ns0:Address/ns0:AddressLine)"/>

                           </AddressLine>

                           <xsl:text disable-output-escaping="no"
>"&#246;&#233;&#217;&#210;"</xsl:text>

                           <CityName>

                             <xsl:value-of
select="$var32_ProfileInfo/ns0:Profile/ns0:Customer/ns0:Address/ns0:CityName
" disable-output-escaping="yes"/>

                           </CityName>

                    </Address>

                  </xsl:stylesheet>

 

Now I want that output xml shold be like this

 

                  <Address Type='1'>

                                        <AddressLine></AddressLine>

                                         &#246;&#233;&#217;&#210;

 
<CityName>&#246;&#233;&#217;&#210;</CityName>


                                    </Address>

 

But it gives output like this

 

                                   <Address Type='1'>

                                        <AddressLine></AddressLine>

                                         öéÙÒ

                                        <CityName>öéÙÒ</CityName>


                                    </Address>

 

 

Can anybody can tell me how I can solve this problem

 


DISCLAIMER
This email message and any accompanying attachments may contain confidential information.
If you are not the intended recipient, do not read, use, disseminate, distribute or copy 
this message or attachments. If you have received this message in error, please notify the
sender immediately and delete this message. Any views expressed in this message are those

of the individual sender, except where the sender expressly, and with authority, states 
them to be the views of eRevMax Technologies, Inc. Before opening any attachments, please
check them for viruses and defects.
Mime
View raw message