xml-xalan-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "sarajit ghosh (JIRA)" <xalan-...@xml.apache.org>
Subject [jira] Commented: (XALANJ-2243) <input type="text" SIZE="62" name="text1" value="{$temp} " /> disable-output-escaping="yes" is not working
Date Tue, 06 Dec 2005 12:13:08 GMT
    [ http://issues.apache.org/jira/browse/XALANJ-2243?page=comments#action_12359410 ] 

sarajit ghosh commented on XALANJ-2243:
---------------------------------------

if use <xsl:variable name="temp" select ="&#1578;&#1606;&#1606;"/> 
then desired output will come. 
As i am working for multilingual feature. 
For that input box if input is "&ab" then it will give parsing error. thats why i have
used it like this <![CDATA[&#1578;&#1606;&#1606;]]>(This is coming from
some xml file) 
For <xsl:text disable-output-escaping="yes"><![CDATA[&#1578;&#1606;&#1606;]]></xsl:text>

and all it is working fine. 
Only when i am assigning to <input type="text" SIZE="62" name="text1" value="{$temp} "
/> 

then it is showing &#1578;&#1606;&#1606; as output 
for  "Windows-1256"
 
"äÊÊ"

<xsl:variable name="temp" select ="äÊÊ"/> 

<input type="text" SIZE="62" name="text1" value="{$temp} " /> is not working
but for 

<xsl:text disable-output-escaping="yes"><![CDATAäÊÊ]]></xsl:text>

it is working 
please help. 


regards 


> <input type="text" SIZE="62" name="text1" value="{$temp} " /> disable-output-escaping="yes"
is not working
> ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>          Key: XALANJ-2243
>          URL: http://issues.apache.org/jira/browse/XALANJ-2243
>      Project: XalanJ2
>         Type: Bug
>   Components: Xalan
>     Reporter: sarajit ghosh

>
> <xsl:variable name="temp"><xsl:text  disable-output-escaping="yes"><![CDATA[&#1578;&#1606;&#1606;]]></xsl:text></xsl:variable>
> <input type="text" SIZE="62" name="text1" value="{$temp} " />
> disable-output-escaping="yes" is not working when we are assigning a unicode value to
a text box.
> here processor parse &#1578;&#1606;&#1606;
> So in browser desired output should be ???
> But it is coming &#1578;&#1606;&#1606;
> Can any one help me in this regard.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: xalan-dev-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, e-mail: xalan-dev-help@xml.apache.org


Mime
View raw message