xml-general mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Etienne Roy" <e...@us.ibm.com>
Subject Re: indefinite loop in Xerces ?
Date Wed, 06 Jun 2001 15:07:45 GMT

Hi Neil,

You've got a text version in that mail, and I add a zip with the three
file.
Thanks a lot for your help

--
Etienne

(See attached file: loop.zip)




Hi Etienne,

Can you send us a test case that reproduces the problem?  This might have
been fixed in CVS but I'm not certain we've tried this precise scenario
yet.

Thanks,
Neil


test schemas:

<schema xmlns="http://www.w3.org/2000/10/XMLSchema"
        xmlns:first="http://www.first.test"
        xmlns:second="http://www.second.test"
        targetNamespace="http://www.first.test"
        elementFormDefault="qualified">

    <!-- import the second namespace -->
    <import namespace="http://www.second.test" schemaLocation="loop2.xsd"/>

  <element name="test" type="string"/>

</schema>

and

<schema xmlns="http://www.w3.org/2000/10/XMLSchema"
        xmlns:first="http://www.first.test"
        xmlns:second="http://www.second.test"
        targetNamespace="http://www.second.test"
        elementFormDefault="qualified">

    <!-- import the first namespace -->
    <import namespace="http://www.first.test" schemaLocation="loop1.xsd"/>

  <element name="unused" type="string"/>

</schema>

and test instance:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<test xmlns="http://www.first.test"
      xsi:schemaLocation="http://www.first.test loop1.xsd"
      xmlns:xsi="http://www.w3.org/2000/10/XMLSchema-instance"/>

Mime
View raw message