xml-general mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Deleon Chan" <deleo...@yahoo.com>
Subject RE: <br> and </br> tags
Date Mon, 11 Jun 2001 10:40:20 GMT
May be u can try with <br /> tag.  Make sure there is a space between the
'r' and '/'.  Netscape should understand that.

Best Regards,
Ching Hwee



-----Original Message-----
From: Britta Schüle [mailto:britta.schuele@ixos.de]
Sent: Monday, June 11, 2001 6:28 PM
To: general@xml.apache.org
Subject: <br> and </br> tags


hi folks,
we seem to have a problem with our xml's: no matter what we do, the parser
always inserts a </br> when encountering a <br>. the real problem is that
netscape doesn't understand the closing tag and then simply omits it, so
that the output looks, to put it that way, shite.
now my question: has anyone had that problem before and managed to solve it?
or could it possibly be a known or unknown problem with the parser?
cheers, britta



---------------------------------------------------------------------
In case of troubles, e-mail:     webmaster@xml.apache.org
To unsubscribe, e-mail:          general-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, e-mail: general-help@xml.apache.org


_________________________________________________________
Do You Yahoo!?
Get your free @yahoo.com address at http://mail.yahoo.com


---------------------------------------------------------------------
In case of troubles, e-mail:     webmaster@xml.apache.org
To unsubscribe, e-mail:          general-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, e-mail: general-help@xml.apache.org


Mime
View raw message