xml-general mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Simon <simonjga...@yahoo.com>
Subject Re: XSL question
Date Mon, 11 Jun 2001 14:59:02 GMT
thanks dude

.s

--- "Thomas B. Passin" <tpassin@mitretek.org> wrote: >
I believe that the problem is this:  You set the
> parameter to a string, not
> a node-set.  The xsl:for-each needs a node set, not
> a string.
> 
> Change your xsl:with-param instruction so that it is
> an empty element with a
> select attribute and everything should work fine:
> 
> <xsl:with-param name='...' select='a/b/c'/>
> 
> Next time, ask on the xslt list:
> 
> <xsl-list@lists.mulberrytech.com>
> 
> Tom P
> 
> [Simon]
> 
> ---- what's wrong; the "location" parameter is
> passed
> correctly and can be debugged using a value-of
> instruction, however if I want to use it within a
> for-each, it isn't allowed for some reason - why?
> 
> 
> 
> 
>
---------------------------------------------------------------------
> In case of troubles, e-mail:    
> webmaster@xml.apache.org
> To unsubscribe, e-mail:         
> general-unsubscribe@xml.apache.org
> For additional commands, e-mail:
> general-help@xml.apache.org
> 


____________________________________________________________
Do You Yahoo!?
Get your free @yahoo.co.uk address at http://mail.yahoo.co.uk
or your free @yahoo.ie address at http://mail.yahoo.ie

---------------------------------------------------------------------
In case of troubles, e-mail:     webmaster@xml.apache.org
To unsubscribe, e-mail:          general-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, e-mail: general-help@xml.apache.org


Mime
View raw message