xml-general mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Manel Moreno Germ├Ęs <man...@salleURL.edu>
Subject XSP Problem
Date Thu, 24 May 2001 18:39:53 GMT
Hi,

I have an XSP that call a Servlet, and this servlet generate xml code 
dynamicly, but when i invoce this XSP in the browser appears amb error like
Cocoon 1.8
Error found handling the request.

java.lang.NullPointerExceptionat 
org.apache.cocoon.processor.xsp.XSPProcessor.process(XSPProcessor.java:412)at 
org.apache.cocoon.Engine.handle(Engine.java:359)at 
org.apache.cocoon.Cocoon.service(Cocoon.java:167)at 
com.orionsupport.cocoon.CocoonServlet.service(CocoonServlet.java:73)at 
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:329)at 
com.evermind.server.http.ea.doFilter(JAX)at 
com.orionsupport.cocoon.CocoonFilter.doFilter(CocoonFilter.java:65)at 
com.evermind.server.http.d3.sw(JAX)at com.evermind.server.http.d3.su(JAX)at 
com.evermind.server.http.d3.forward(JAX)at 
com.orionsupport.cocoon.CocoonFilter.doFilter(CocoonFilter.java:72)at 
com.evermind.server.http.ey.xv(JAX)at com.evermind.server.http.ey.su(JAX)at 
com.evermind.server.http.ef.s1(JAX)at com.evermind.server.http.ef.do(JAX)at 
com.evermind.util.f.run(JAX)
Warning: this page has been dynamically generated.

the XSP is

<?xml version="1.0"?>
<?xml-stylesheet href="text.xsl" type="text/xsl"?>
<?cocoon-process type="xsp"?>
<?cocoon-process type="xslt"?>

<xsp:page language="java" xmlns:xsp="http://www.apache.org/1999/XSP/Core" 
xmlns:util="http://www.apache.org/1999/XSP/Util">
<page>
   <util:include-uri href="http://localhost/Test/p/Test"/>
</page>
</xsp:page>

and the servlet write a similir code like:

<?xml version="1.0"?>
<?xml-stylesheet href="test.xsl" type="text/xsl"?>
<?cocoon-process type="xslt"?>

<test num="1">
         <users num="2" />
         <work days="4" hours="3" min="31" />
         <load one="0.47" two="0.23" three="0.08" />

         ...

</test>

i try that servlet write only xml, whitout de header, and the error is the same
and if i invoke the servlet directly (http://localhost/Test/p/Test) the xml 
code is generate correctly

but if i cal a normal XSP whitout calling a servlet the answer is correct 
and the execution of the XSP too

the configuration is SO:W2000, Cocoon version 1.8, JDK 1.3 and the servlet 
engine is Orion (an application server)

somebody know what is the problem??
thank you


---------------------------------------------------------------------
In case of troubles, e-mail:     webmaster@xml.apache.org
To unsubscribe, e-mail:          general-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, e-mail: general-help@xml.apache.org


Mime
View raw message