xml-general mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From LotusXSL_Team/CAM/Lotus%LO...@lotus.com
Subject Re: Error on one of the Web Pages
Date Tue, 13 Feb 2001 20:02:31 GMT

Swapha,
Glad you found it. I've fixed the typo.
-- Don Leslie


                                                                                         
                                      
                    advjava@netsc                                                        
                                      
                    ape.net              To:     general@xml.apache.org                  
                                      
                                         cc:     (bcc: Lotusxsl_Team)                    
                                      
                    02/11/2001           Subject:     Error on one of the Web Pages      
                                      
                    02:22 AM                                                             
                                      
                    Please                                                               
                                      
                    respond to                                                           
                                      
                    general                                                              
                                      
                                                                                         
                                      
                                                                                         
                                      




Hi,
 This is not really a big issue, but could mean a big one for some people.

On this page, http://xml.apache.org/xalan-j/usagepatterns.html#plug

The class name which needs to be used for using custom Transfomer Factory
System property is given wrong. It's given as

org.apache.xalan.proccessor.TransformerFactoryImpl

There is a double "cc" in proccessor and which means it is a invalid class.

It took me a while figuring out what parameters i was giving wrong when i
trying to replace the "javax.xml.transform.TransformerFactory " system
property, always wondering what i was doing wrong.

Can you please fix it as soon as possible, so others won't face similar
problems.

Thanks
Swapna
__________________________________________________________________
Get your own FREE, personal Netscape Webmail account today at
http://webmail.netscape.com/

---------------------------------------------------------------------
In case of troubles, e-mail:     webmaster@xml.apache.org
To unsubscribe, e-mail:          general-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, e-mail: general-help@xml.apache.org






Mime
View raw message