xml-general mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lyle Coder" <x_co...@hotmail.com>
Subject Re: XSL bug?
Date Wed, 03 Jan 2001 21:32:13 GMT
As a follow up, this XSLT file works with James Clarks xt transformer.  In
addition, when I move the copy-of tag just before the copy tag, it works in
testXSLT.

My question is... why is there a difference?  What are the exact semantics.

Thanks
Lyle
----- Original Message -----
From: "Lyle Coder" <x_coder@hotmail.com>
To: <David_N_Bertoni@lotus.com>; <general@xml.apache.org>
Sent: Wednesday, January 03, 2001 1:25 PM
Subject: XSL bug?


> I am new to XSL, and I may have a bug in my XSL file, but shouldnt the
> following XSL file copy an XHTML file 1:1 (that is, copy the input AS IS
> exactly to output)?
>
> When I run it under testXSLT, the attributes of a tag appear in the child
> tag!  For example, the version attribute in the HTML tag appears in the
meta
> tag and the attributes of the meta tag appear in the title tag and so
on...
>
> <?xml version='1.0'?>
> <xsl:stylesheet version="1.0"
> xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
> <xsl:output method="xml"/>
>     <xsl:template match="/">
>         <xsl:apply-templates/>
>     </xsl:template>
>     <xsl:template match="*">
>         <xsl:copy>
>             <xsl:copy-of select="attribute::*"/>
>             <xsl:apply-templates/>
>         </xsl:copy>
>     </xsl:template>
> </xsl:stylesheet>
>
>
> Please advise on what may be wrong
>
> Thanks
> Lyle
>

Mime
View raw message