xml-general mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Eric Ye" <eri...@locus.apache.org>
Subject Re: Having trouble validating with Schema's
Date Wed, 04 Oct 2000 17:23:27 GMT
what is date of the WD you are working with? Xerces currently support 04/07
version.
_____


Eric Ye * IBM, JTC - Silicon Valley * ericye@locus.apache.org

----- Original Message -----
From: "Yusuf Goolamabbas" <yusufg@outblaze.com>
To: "Eric Ye" <ericye@locus.apache.org>
Cc: <general@xml.apache.org>
Sent: Tuesday, October 03, 2000 8:08 PM
Subject: Re: Having trouble validating with Schema's


> > There are some small nits in your .xml and .xsd file that cause the
trouble.
> > one of the example is in your .xml file, you bind the "xsi" prefix to a
out
> > of date uri: http://www.w3.org/1999/XMLSchema/instance  , instead, it
should
> > be : http://www.w3.org/1999/XMLSchema-instance .
> >
> > I attached the 2 fixed files with this email. you can do a diff against
your
> > originals to see the changes.
>
> Thanks Eric, I am trying to search where the attribute "content" for the
> element "complexType" is mentioned in the W3C documents and under what
> circumstances should they be used
>
> I couldn't find it XML Schema Part 0, Part 1 or Part 2 [did a search for
> textOnly]
>
> My apologies if this is not appropiate for this mailing list. I'm trying
> to understand XML Schema in conjunction with XML Data binding
>
> /yg
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> In case of troubles, e-mail:     webmaster@xml.apache.org
> To unsubscribe, e-mail:          general-unsubscribe@xml.apache.org
> For additional commands, e-mail: general-help@xml.apache.org
>
>


Mime
View raw message