xml-general mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Eric Ye" <eri...@locus.apache.org>
Subject Re: Having trouble validating with Schema's
Date Tue, 03 Oct 2000 18:25:47 GMT
There are some small nits in your .xml and .xsd file that cause the trouble.
one of the example is in your .xml file, you bind the "xsi" prefix to a out
of date uri: http://www.w3.org/1999/XMLSchema/instance  , instead, it should
be : http://www.w3.org/1999/XMLSchema-instance .

I attached the 2 fixed files with this email. you can do a diff against your
originals to see the changes.
_____


Eric Ye * IBM, JTC - Silicon Valley * ericye@locus.apache.org

----- Original Message -----
From: "Yusuf Goolamabbas" <yusufg@outblaze.com>
To: <general@xml.apache.org>
Sent: Tuesday, October 03, 2000 12:34 AM
Subject: Having trouble validating with Schema's


> Hi, I modified some example code from Elliote Rusty's site to validate
> using XML-Schema. Attached please find the XML code, Schema file and the
> Java code. No matter what I play around with namespaces [haven't
> achieved Zen with them :-(], I get the following error's
>
> General Schema Error: Grammar with uri : http://www.outblaze.com/ , can
> not found.
>  at line 10, column 2
>  Element type "userprofile" must be declared.
>   at line 10, column 2
>   userprof.xml is well formed.
>
> Any pointers to how to solve this would be appreciated
>
> --
> Yusuf Goolamabbas
> yusufg@outblaze.com
>


----------------------------------------------------------------------------
----


> ---------------------------------------------------------------------
> In case of troubles, e-mail:     webmaster@xml.apache.org
> To unsubscribe, e-mail:          general-unsubscribe@xml.apache.org
> For additional commands, e-mail: general-help@xml.apache.org

Mime
View raw message