xml-general mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dane Foster" <dfos...@equitytg.com>
Subject Re: Problem with Xalansamples
Date Fri, 13 Oct 2000 17:01:34 GMT
Sounds like a classpath problem.  Make sure your classpath is set correctly
or you can use the classpath switch (-cp) to designate the path where the
classes are located.


Dane

Happy Hunting...
----- Original Message -----
From: "fredric larsson" <fredric.larsson@exertus.se>
To: <general@xml.apache.org>
Sent: Friday, October 13, 2000 8:32 AM
Subject: Problem with Xalansamples


> Hi,
> I have got problem when I'm trying to run the samples for Xalan-J.
> If I try to run the "SimpleTransformation" sample it looks like this:
>
> "D:\apache\xerces-1_2_0\samples\SimpleTransform>java SimpleTransformation
> Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
> SimpleTransformation
>
> D:\apache\xerces-1_2_0\samples\SimpleTransform>"
>
>
>
> And if I try to compile the ".java" file it looks like this:
>
> "D:\apache\xerces-1_2_0\samples\SimpleTransform>java SimpleTransformation
> Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
> SimpleTransformation
>
> D:\apache\xerces-1_2_0\samples\SimpleTransform>javac SimpleTransform.java
> SimpleTransform.java:58: Class org.apache.xalan.xslt.XSLTProcessorFactory
> not found in import.
> import org.apache.xalan.xslt.XSLTProcessorFactory;
>        ^
> SimpleTransform.java:59: Class org.apache.xalan.xslt.XSLTInputSource not
> found in import.
> import org.apache.xalan.xslt.XSLTInputSource;
>        ^
> SimpleTransform.java:60: Class org.apache.xalan.xslt.XSLTResultTarget not
> found in import.
> import org.apache.xalan.xslt.XSLTResultTarget;
>        ^
> SimpleTransform.java:61: Class org.apache.xalan.xslt.XSLTProcessor not
found
> in import.
> import org.apache.xalan.xslt.XSLTProcessor;
>        ^
> 4 errors
>
> D:\apache\xerces-1_2_0\samples\SimpleTransform>"
>
> I have included the ".jar" files in the classpath and "d:\jdk1.2.2\bin" in
> the Path.
>
> Dose anybody know what the problem can bee?
>
> I'm using an NT-Server can that bee the problem?
>
> Regards
> Fredric
>
> ---------------------------------------------------------------------
> In case of troubles, e-mail:     webmaster@xml.apache.org
> To unsubscribe, e-mail:          general-unsubscribe@xml.apache.org
> For additional commands, e-mail: general-help@xml.apache.org
>
>


Mime
View raw message