xerces-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joanne Bogart <...@slac.stanford.edu>
Subject Re: Building Xerces-c 2.6 with Microsoft .Net
Date Tue, 02 Nov 2004 20:58:04 GMT
Hi Alberto,
If what was in my earlier message was accurate (not positive about that, 
unfortunately), your suggestion sounds promising.  Thanks very much!

Joanne

Alberto Massari wrote:

> Hi Joanne,
> that's strange, as I am able to build Xerces using VC 7.1. The only 
> thing that's different is that I open the xerces-all.sln file found in 
> the <xerces_dir>\Projects\Win32\VC7\xerces-all, while you seem to be 
> opening the all.vcproj found in the "all" subdirectory.
> If this is true, can you try opening the top-level solution?
>
> Alberto
>
> At 09.47 01/11/2004 -0800, Joanne Bogart wrote:
>
>> I haven't been able to build Xerces-c 2.6 under Microsoft .Net so 
>> that a sample program like DOMCount will run properly.  I can run the 
>> pre-built version successfully on my system, but, since our code is 
>> built debug, I need to build a debug version of the Xerces library.
>>
>> The sequence of events has been something like this:
>>
>> I double-click on the VC7 project file for all.
>>
>> MSDev converts all the project file stuff to be 7.1 compatible.
>>
>> I build xerces-all.  There are no complaints.
>>
>> I try to run DOMCount.  A dialog comes up:
>> "These project configurations(s) are out of date:
>>
>>   xml4com - Debug Win32
>>
>> Would you like to build them?"
>>
>>
>> I've tried both rebuilding and not rebuilding.  If I say to rebuild, 
>> I believe it claims it succeeded (without actually doing anything 
>> except checking whether everything is up to date), but will keep 
>> prompting me every time I attempt to run a program.
>>
>> When I run the program, it fails in this section of DOMCount:
>>
>>  if (recognizeNEL)
>>
>>        {
>>
>>            XMLPlatformUtils::recognizeNEL(recognizeNEL);
>>
>>        }
>>
>>   catch (const XMLException& toCatch)
>>
>>    {
>>
>>         XERCES_STD_QUALIFIER cerr << "Error during initialization! :\n"
>>
>>              << StrX(toCatch.getMessage()) << XERCES_STD_QUALIFIER endl;
>>
>>         return 1;
>>
>>    }
>>
>>
>> The debugger says recognizeNEL is false, but nonetheless it tries to 
>> execute the next line. It won't  let me step into the call to 
>> XMLPlatformUtils::recognizeNEL; execution lands in the catch block.
>>
>> Has anyone tried this?  Or is there a prebuilt debug version of the 
>> library + sample program somewhere?
>>
>> Thanks,
>> Joanne
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: xerces-c-dev-unsubscribe@xml.apache.org
>> For additional commands, e-mail: xerces-c-dev-help@xml.apache.org
>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: xerces-c-dev-unsubscribe@xml.apache.org
> For additional commands, e-mail: xerces-c-dev-help@xml.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: xerces-c-dev-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, e-mail: xerces-c-dev-help@xml.apache.org


Mime
View raw message