www-repository mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Carsten Ziegeler <cziege...@apache.org>
Subject Re: Login to repository.apache.org not working
Date Sat, 31 Jan 2015 09:12:28 GMT
Thanks everyone, it's now in central.

(It was 1050 which I released through Nexus)

Regards
Carsten

Am 31.01.15 um 01:02 schrieb Stuart McCulloch:
> Looking at the Apache/Felix archives it was org.apache.felix.webconsole
> 4.2.6:
> 
> http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/felix-dev/201501.mbox/%3C54C63D57.1060500@apache.org%3E
> 
> which is in the releases repo on RAO:
> 
> https://repository.apache.org/content/repositories/releases/org/apache/felix/org.apache.felix.webconsole/4.2.6/
> 
> but has not yet reached central:
> 
> https://repo1.maven.org/maven2/org/apache/felix/org.apache.felix.webconsole/4.2.6/
> 
> On Friday, 30 January 2015 at 18:53, Brian Fox wrote:
> 
>> Also, are the components you expected to see in central in the
>> releases repo on rao or are they missing there too? This will help me
>> understand where the blockage is.
>>
>> On Fri, Jan 30, 2015 at 1:52 PM, Brian Fox <brianf@infinity.nu
>> <mailto:brianf@infinity.nu>> wrote:
>>> I see 1051 in here, are you sure it was 1050?
>>>
>>> On Fri, Jan 30, 2015 at 12:26 PM, Carsten Ziegeler
>>> <cziegeler@apache.org <mailto:cziegeler@apache.org>> wrote:
>>>> Am 30.01.15 um 17:21 schrieb Brian Fox:
>>>>> It seems that this was a transient issue while infra was making ldap
>>>>> changes. Everything seems to be in order now, can you confirm?
>>>> Yes, that seems to work again - however I released from the staging repo
>>>> and neither received a mail nor does it appear on maven central (staging
>>>> repo was orgapachefelix-1050)
>>>>
>>>> Carsten
>>>> --
>>>> Carsten Ziegeler
>>>> Adobe Research Switzerland
>>>> cziegeler@apache.org <mailto:cziegeler@apache.org>
> 


-- 
Carsten Ziegeler
Adobe Research Switzerland
cziegeler@apache.org

Mime
View raw message