www-repository mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marshall Schor <sc...@apache.org>
Subject Re: Something went wrong with release candidate
Date Fri, 19 Dec 2014 22:04:14 GMT
I rolled back and redid the release, and this time it showed up in
repository.apache.org.

I have no idea why it didn't work yesterday.

-Marshall

On 12/19/2014 1:42 PM, Marshall Schor wrote:
> a bit more info - if I log in and cut/paste the url below it gives a Nexus error
> saying that staging of this is not yet started...
>
> <nexus-error>
>   <errors>
>     <error>
>       <id>*</id>
>       <msg>
>         Staging of Repository within profile ID='3e133f12a994a' is not yet started!
>       </msg>
>     </error>
>   </errors>
> </nexus-error>
>
> -Marshall
> On 12/19/2014 12:15 PM, Marshall Schor wrote:
>> Ran our normal release process, and saw normal messages about uploading
>> artifacts to the repository.apache.org staging repo.  Here's one such msg:
>>
>> [INFO] Uploading:
>> https://repository.apache.org/service/local/staging/deploy/maven2/org/apache/uima/uimaj-json/2.7.0/uimaj-json-2.7.0-sources.jar.asc
>> [INFO] 851/851 B
>> [INFO]
>> [INFO] Uploaded:
>> https://repository.apache.org/service/local/staging/deploy/maven2/org/apache/uima/uimaj-json/2.7.0/uimaj-json-2.7.0-sources.jar.asc
>> (851 B at 2
>> .3
>> KB/sec)                                                                         
                                                                           
>>
>>
>> This was done yesterday evening around 6 pm US Eastern Standard time.
>>
>> Today I went to "close" the staging repository, and there's no entry for me to
>> close.
>> I had always seen a UIMA entry after doing our release process, but now there is
>> none at https://repository.apache.org
>>
>> Any ideas?
>>
>> -Marshall Schor (Apache UIMA project)
>>
>>
>
>


Mime
View raw message