www-repository mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christian Grobmeier <grobme...@gmail.com>
Subject Re: Failed to deploy artifacts
Date Thu, 13 Dec 2012 07:40:04 GMT
It worked! Thanks Brian!
Make sure you grab your beer on the next ApacheCon from us

On Thu, Dec 13, 2012 at 2:33 AM, Brian Fox <brianf@infinity.nu> wrote:
> I was able to deploy even after I removed admin and added onami to my own
> id. Just to be safe, I tore down the entire config and reset it, can you try
> again.
>
> Also, it's generally not a good idea to have "." in the artifact id, ala
>  <groupId>org.apache.onami</groupId>
>   <artifactId>org.apache.onami.parent</artifactId>
>
> Since the artifact is scoped by the groupId, something like onami-parent
> would fit the maven standard better. (This isn't the problem, but I tested
> it out just to be sure since it's not the norm)
>
>
> On Wed, Dec 12, 2012 at 5:40 PM, Simone Tripodi <simonetripodi@apache.org>
> wrote:
>>
>> Thanks a lot Brian, very appreciated!
>>
>> best,
>> -Simo
>>
>> http://people.apache.org/~simonetripodi/
>> http://simonetripodi.livejournal.com/
>> http://twitter.com/simonetripodi
>> http://www.99soft.org/
>>
>>
>> On Wed, Dec 12, 2012 at 11:16 PM, Brian Fox <brianf@sonatype.com> wrote:
>> > I'll keep looking at it this evening, I may try to deploy it myself to
>> > see if it's a permission or something else going on.
>> >
>> > On Wed, Dec 12, 2012 at 5:04 PM, Simone Tripodi
>> > <simonetripodi@apache.org> wrote:
>> >> Hi Brian!
>> >>
>> >> both Christian and I already performed releases, in other projects at
>> >> ASF, with current settings, that is why we don't figure out how to get
>> >> it working :(
>> >>
>> >> Is there any kind of data/log/whatever helpful detail I can send you,
>> >> in order to help on understanding?
>> >>
>> >> Many thanks in advance, all the best!!!
>> >> -Simo
>> >>
>> >> http://people.apache.org/~simonetripodi/
>> >> http://simonetripodi.livejournal.com/
>> >> http://twitter.com/simonetripodi
>> >> http://www.99soft.org/
>> >>
>> >>
>> >> On Wed, Dec 12, 2012 at 10:45 PM, Brian Fox <brianf@sonatype.com>
>> >> wrote:
>> >>> Hrm that helps a little bit since you already had the role. You're
>> >>> sure the password is correct? I've looked at the config for a while
>> >>> since this morning and I haven't figured it out yet.
>> >>>
>> >>> On Wed, Dec 12, 2012 at 3:53 PM, Christian Grobmeier
>> >>> <grobmeier@gmail.com> wrote:
>> >>>> Hi folks,
>> >>>>
>> >>>> I have tried to deploy the artifact too and I am running into the
>> >>>> same error:
>> >>>>
>> >>>> [INFO] --- maven-deploy-plugin:2.7:deploy (default-deploy) @
>> >>>> org.apache.onami.parent ---
>> >>>> Uploading:
>> >>>> https://repository.apache.org/service/local/staging/deploy/maven2/org/apache/onami/org.apache.onami.parent/1-incubating/org.apache.onami.parent-1-incubating.pom
>> >>>> [INFO]
>> >>>> ------------------------------------------------------------------------
>> >>>> [INFO] BUILD FAILURE
>> >>>> ...
>> >>>> [ERROR] Failed to execute goal
>> >>>> org.apache.maven.plugins:maven-deploy-plugin:2.7:deploy
>> >>>> (default-deploy) on project org.apache.onami.parent: Failed to deploy
>> >>>> artifacts: Could not transfer artifact
>> >>>> org.apache.onami:org.apache.onami.parent:pom:1-incubating from/to
>> >>>> apache.releases.https
>> >>>> (https://repository.apache.org/service/local/staging/deploy/maven2):
>> >>>> Failed to transfer file:
>> >>>>
>> >>>> https://repository.apache.org/service/local/staging/deploy/maven2/org/apache/onami/org.apache.onami.parent/1-incubating/org.apache.onami.parent-1-incubating.pom.
>> >>>> Return code is: 401, ReasonPhrase:Unauthorized. -> [Help 1]
>> >>>>
>> >>>> We use the asf parent pom:
>> >>>>
>> >>>> http://svn.apache.org/repos/asf/maven/pom/tags/maven-parent-10/pom.xml
>> >>>> and I have successfully deployed to nexus in the past.
>> >>>>
>> >>>> Any help is highly appreciated.
>> >>>>
>> >>>> Thanks,
>> >>>> Christian
>> >>>>
>> >>>> On Wed, Dec 12, 2012 at 8:06 AM, Simone Tripodi
>> >>>> <simonetripodi@apache.org> wrote:
>> >>>>> Hi Brian!
>> >>>>>
>> >>>>> I tried to deploy but the maven-deploy-plugin continue failing
for
>> >>>>> the
>> >>>>> same reason... do you have any suggestion?
>> >>>>>
>> >>>>> TIA, all the best!
>> >>>>> -Simo
>> >>>>>
>> >>>>> http://people.apache.org/~simonetripodi/
>> >>>>> http://simonetripodi.livejournal.com/
>> >>>>> http://twitter.com/simonetripodi
>> >>>>> http://www.99soft.org/
>> >>>>>
>> >>>>>
>> >>>>> On Wed, Dec 12, 2012 at 3:57 AM, Brian Fox <brianf@sonatype.com>
>> >>>>> wrote:
>> >>>>>> You weren't part of the onami group. (incubator projects
aren't
>> >>>>>> maintained in ldap so it requires manual intervention in
Nexus at
>> >>>>>> times).
>> >>>>>>
>> >>>>>> It should work now.
>> >>>>>>
>> >>>>>> On Tue, Dec 11, 2012 at 6:01 PM, Simone Tripodi
>> >>>>>> <simonetripodi@apache.org> wrote:
>> >>>>>>> Hi all repository guys,
>> >>>>>>>
>> >>>>>>> looks like while deploying Onami parent on Nexus, I
got an
>> >>>>>>> Unauthorized error:
>> >>>>>>>
>> >>>>>>>     [INFO] --- maven-deploy-plugin:2.7:deploy (default-deploy)
@
>> >>>>>>> org.apache.onami.parent ---
>> >>>>>>>     Uploading:
>> >>>>>>> https://repository.apache.org/service/local/staging/deploy/maven2/org/apache/onami/org.apache.onami.parent/1-incubating/org.apache.onami.parent-1-incubating.pom
>> >>>>>>>     [INFO]
>> >>>>>>> ------------------------------------------------------------------------
>> >>>>>>>     [INFO] BUILD FAILURE
>> >>>>>>>     [INFO]
>> >>>>>>> ------------------------------------------------------------------------
>> >>>>>>>     [INFO] Total time: 5.844s
>> >>>>>>>     [INFO] Finished at: Tue Dec 11 23:37:49 CET 2012
>> >>>>>>>     [INFO] Final Memory: 22M/2031M
>> >>>>>>>     [INFO]
>> >>>>>>> ------------------------------------------------------------------------
>> >>>>>>>     [ERROR] Failed to execute goal
>> >>>>>>> org.apache.maven.plugins:maven-deploy-plugin:2.7:deploy
>> >>>>>>> (default-deploy) on project org.apache.onami.parent:
Failed to
>> >>>>>>> deploy
>> >>>>>>> artifacts: Could not transfer artifact
>> >>>>>>> org.apache.onami:org.apache.onami.parent:pom:1-incubating
from/to
>> >>>>>>> apache.releases.https
>> >>>>>>>
>> >>>>>>> (https://repository.apache.org/service/local/staging/deploy/maven2):
>> >>>>>>> Failed to transfer file:
>> >>>>>>>
>> >>>>>>> https://repository.apache.org/service/local/staging/deploy/maven2/org/apache/onami/org.apache.onami.parent/1-incubating/org.apache.onami.parent-1-incubating.pom.
>> >>>>>>> Return code is: 401, ReasonPhrase:Unauthorized. ->
[Help 1]
>> >>>>>>>     [ERROR]
>> >>>>>>>
>> >>>>>>> I reset the encrypted password to access to Nexus but
without any
>> >>>>>>> success; if I try to login via the web UI, I can access
to staging
>> >>>>>>> repos.
>> >>>>>>>
>> >>>>>>> Do you have any hint on why I cannot deploy?
>> >>>>>>> Many thanks in advance, all the best,
>> >>>>>>> -Simo
>> >>>>>>>
>> >>>>>>> http://people.apache.org/~simonetripodi/
>> >>>>>>> http://simonetripodi.livejournal.com/
>> >>>>>>> http://twitter.com/simonetripodi
>> >>>>>>> http://www.99soft.org/
>> >>>>
>> >>>>
>> >>>>
>> >>>> --
>> >>>> http://www.grobmeier.de
>> >>>> https://www.timeandbill.de
>
>



--
http://www.grobmeier.de
https://www.timeandbill.de

Mime
View raw message