www-repository mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brian Fox <bri...@infinity.nu>
Subject Re: Failed to deploy artifacts
Date Thu, 13 Dec 2012 01:33:50 GMT
I was able to deploy even after I removed admin and added onami to my own
id. Just to be safe, I tore down the entire config and reset it, can you
try again.

Also, it's generally not a good idea to have "." in the artifact id, ala
 <groupId>org.apache.onami</groupId>
  <artifactId>org.apache.onami.parent</artifactId>

Since the artifact is scoped by the groupId, something like onami-parent
would fit the maven standard better. (This isn't the problem, but I tested
it out just to be sure since it's not the norm)


On Wed, Dec 12, 2012 at 5:40 PM, Simone Tripodi <simonetripodi@apache.org>wrote:

> Thanks a lot Brian, very appreciated!
>
> best,
> -Simo
>
> http://people.apache.org/~simonetripodi/
> http://simonetripodi.livejournal.com/
> http://twitter.com/simonetripodi
> http://www.99soft.org/
>
>
> On Wed, Dec 12, 2012 at 11:16 PM, Brian Fox <brianf@sonatype.com> wrote:
> > I'll keep looking at it this evening, I may try to deploy it myself to
> > see if it's a permission or something else going on.
> >
> > On Wed, Dec 12, 2012 at 5:04 PM, Simone Tripodi
> > <simonetripodi@apache.org> wrote:
> >> Hi Brian!
> >>
> >> both Christian and I already performed releases, in other projects at
> >> ASF, with current settings, that is why we don't figure out how to get
> >> it working :(
> >>
> >> Is there any kind of data/log/whatever helpful detail I can send you,
> >> in order to help on understanding?
> >>
> >> Many thanks in advance, all the best!!!
> >> -Simo
> >>
> >> http://people.apache.org/~simonetripodi/
> >> http://simonetripodi.livejournal.com/
> >> http://twitter.com/simonetripodi
> >> http://www.99soft.org/
> >>
> >>
> >> On Wed, Dec 12, 2012 at 10:45 PM, Brian Fox <brianf@sonatype.com>
> wrote:
> >>> Hrm that helps a little bit since you already had the role. You're
> >>> sure the password is correct? I've looked at the config for a while
> >>> since this morning and I haven't figured it out yet.
> >>>
> >>> On Wed, Dec 12, 2012 at 3:53 PM, Christian Grobmeier
> >>> <grobmeier@gmail.com> wrote:
> >>>> Hi folks,
> >>>>
> >>>> I have tried to deploy the artifact too and I am running into the
> same error:
> >>>>
> >>>> [INFO] --- maven-deploy-plugin:2.7:deploy (default-deploy) @
> >>>> org.apache.onami.parent ---
> >>>> Uploading:
> https://repository.apache.org/service/local/staging/deploy/maven2/org/apache/onami/org.apache.onami.parent/1-incubating/org.apache.onami.parent-1-incubating.pom
> >>>> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> >>>> [INFO] BUILD FAILURE
> >>>> ...
> >>>> [ERROR] Failed to execute goal
> >>>> org.apache.maven.plugins:maven-deploy-plugin:2.7:deploy
> >>>> (default-deploy) on project org.apache.onami.parent: Failed to deploy
> >>>> artifacts: Could not transfer artifact
> >>>> org.apache.onami:org.apache.onami.parent:pom:1-incubating from/to
> >>>> apache.releases.https
> >>>> (https://repository.apache.org/service/local/staging/deploy/maven2):
> >>>> Failed to transfer file:
> >>>>
> https://repository.apache.org/service/local/staging/deploy/maven2/org/apache/onami/org.apache.onami.parent/1-incubating/org.apache.onami.parent-1-incubating.pom
> .
> >>>> Return code is: 401, ReasonPhrase:Unauthorized. -> [Help 1]
> >>>>
> >>>> We use the asf parent pom:
> >>>>
> http://svn.apache.org/repos/asf/maven/pom/tags/maven-parent-10/pom.xml
> >>>> and I have successfully deployed to nexus in the past.
> >>>>
> >>>> Any help is highly appreciated.
> >>>>
> >>>> Thanks,
> >>>> Christian
> >>>>
> >>>> On Wed, Dec 12, 2012 at 8:06 AM, Simone Tripodi
> >>>> <simonetripodi@apache.org> wrote:
> >>>>> Hi Brian!
> >>>>>
> >>>>> I tried to deploy but the maven-deploy-plugin continue failing for
> the
> >>>>> same reason... do you have any suggestion?
> >>>>>
> >>>>> TIA, all the best!
> >>>>> -Simo
> >>>>>
> >>>>> http://people.apache.org/~simonetripodi/
> >>>>> http://simonetripodi.livejournal.com/
> >>>>> http://twitter.com/simonetripodi
> >>>>> http://www.99soft.org/
> >>>>>
> >>>>>
> >>>>> On Wed, Dec 12, 2012 at 3:57 AM, Brian Fox <brianf@sonatype.com>
> wrote:
> >>>>>> You weren't part of the onami group. (incubator projects aren't
> >>>>>> maintained in ldap so it requires manual intervention in Nexus
at
> >>>>>> times).
> >>>>>>
> >>>>>> It should work now.
> >>>>>>
> >>>>>> On Tue, Dec 11, 2012 at 6:01 PM, Simone Tripodi
> >>>>>> <simonetripodi@apache.org> wrote:
> >>>>>>> Hi all repository guys,
> >>>>>>>
> >>>>>>> looks like while deploying Onami parent on Nexus, I got
an
> Unauthorized error:
> >>>>>>>
> >>>>>>>     [INFO] --- maven-deploy-plugin:2.7:deploy (default-deploy)
@
> >>>>>>> org.apache.onami.parent ---
> >>>>>>>     Uploading:
> https://repository.apache.org/service/local/staging/deploy/maven2/org/apache/onami/org.apache.onami.parent/1-incubating/org.apache.onami.parent-1-incubating.pom
> >>>>>>>     [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> >>>>>>>     [INFO] BUILD FAILURE
> >>>>>>>     [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> >>>>>>>     [INFO] Total time: 5.844s
> >>>>>>>     [INFO] Finished at: Tue Dec 11 23:37:49 CET 2012
> >>>>>>>     [INFO] Final Memory: 22M/2031M
> >>>>>>>     [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> >>>>>>>     [ERROR] Failed to execute goal
> >>>>>>> org.apache.maven.plugins:maven-deploy-plugin:2.7:deploy
> >>>>>>> (default-deploy) on project org.apache.onami.parent: Failed
to
> deploy
> >>>>>>> artifacts: Could not transfer artifact
> >>>>>>> org.apache.onami:org.apache.onami.parent:pom:1-incubating
from/to
> >>>>>>> apache.releases.https
> >>>>>>> (https://repository.apache.org/service/local/staging/deploy/maven2
> ):
> >>>>>>> Failed to transfer file:
> >>>>>>>
> https://repository.apache.org/service/local/staging/deploy/maven2/org/apache/onami/org.apache.onami.parent/1-incubating/org.apache.onami.parent-1-incubating.pom
> .
> >>>>>>> Return code is: 401, ReasonPhrase:Unauthorized. -> [Help
1]
> >>>>>>>     [ERROR]
> >>>>>>>
> >>>>>>> I reset the encrypted password to access to Nexus but without
any
> >>>>>>> success; if I try to login via the web UI, I can access
to staging
> >>>>>>> repos.
> >>>>>>>
> >>>>>>> Do you have any hint on why I cannot deploy?
> >>>>>>> Many thanks in advance, all the best,
> >>>>>>> -Simo
> >>>>>>>
> >>>>>>> http://people.apache.org/~simonetripodi/
> >>>>>>> http://simonetripodi.livejournal.com/
> >>>>>>> http://twitter.com/simonetripodi
> >>>>>>> http://www.99soft.org/
> >>>>
> >>>>
> >>>>
> >>>> --
> >>>> http://www.grobmeier.de
> >>>> https://www.timeandbill.de
>

Mime
View raw message