www-repository mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Blevins <david.blev...@visi.com>
Subject Re: nexus 401
Date Wed, 27 May 2009 04:22:43 GMT
How about staging a release?  Same deal?

On May 26, 2009, at 9:09 PM, Brian Fox wrote:

> Xbean isn't configured on repository.apache.org, thus you don't have  
> permission to deploy snapshots of org.apache.xbean there.
>
> On Tue, May 26, 2009 at 8:14 PM, David Blevins  
> <david.blevins@visi.com> wrote:
> Need an assist.  Getting a 401 from nexus trying to deploy some  
> xbean snapshots.  The user and pass in my settings.xml looks fine.
>
> [INFO] Retrieving previous build number from apache.snapshots.https
> [INFO] repository metadata for: 'snapshot org.apache.xbean:xbean:3.6- 
> SNAPSHOT' could not be found on repository: apache.snapshots.https,  
> so will be created
> Uploading: https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/org/apache/xbean/xbean/3.6-SNAPSHOT/xbean-3.6-20090527.030719-1.pom
> 18K uploaded
> [INFO]  
> ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] BUILD ERROR
> [INFO]  
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Error deploying artifact: Failed to transfer file: https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/org/apache/xbean/xbean/3.6-SNAPSHOT/xbean-3.6-20090527.030719-1.pom

> . Return code is: 401
>
>
> Googling "nexus 401" doesn't turn up much.
>
> -David
>
>


Mime
View raw message