www-infrastructure-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kay Schenk (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (INFRA-11296) OpenOffice buildbot cannot download files due to missing LWP::Protocol::https
Date Mon, 20 Jun 2016 21:09:57 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-11296?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Kay Schenk updated INFRA-11296:
-------------------------------
    Attachment: my_pmall

> OpenOffice buildbot cannot download files due to missing LWP::Protocol::https
> -----------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-11296
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-11296
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: Buildbot
>            Reporter: Andrea Pescetti
>         Attachments: my_pmall
>
>
> As one can see at
> https://ci.apache.org/builders/openoffice-linux64-nightly/builds/246/steps/retry%20bootstrap/logs/stdio
> (and similar logs for the last several days) the OpenOffice buildbot cannot download
files needed for the build, as if the disk was full or there were network connectivity issues.
> Note that this step used to work without any issues in the past and that the failing
downloads are from a variety of different servers.
> It would be helpful to know whether these individual commands succeed on the buildbot:
> $ wget https://ftp.mozilla.org/pub/js/rhino1_7R3.zip
> $ wget http://sourceforge.net/projects/oooextras.mirror/files/48a9f787f43a09c0a9b7b00cd1fddbbf-hyphen-2.7.1.tar.gz



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message