www-infrastructure-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "#asfinfra Bot (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (INFRA-11296) OpenOffice buildbot cannot download files due to missing LWP::Protocol::https
Date Wed, 09 Mar 2016 13:45:41 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-11296?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

#asfinfra Bot updated INFRA-11296:
----------------------------------
    Resolution: Unresolved
        Status: Pending Closed  (was: Waiting for user)

Hi, 

This issue has not been updated for at least 3 days, and is being marked as 'Pending Closed'.

  
In 5 days this issue will be automatically closed if no further updates are received. 


-- 
Cheers,
Apache Infrastructure Team

> OpenOffice buildbot cannot download files due to missing LWP::Protocol::https
> -----------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-11296
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-11296
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: Buildbot
>            Reporter: Andrea Pescetti
>
> As one can see at
> https://ci.apache.org/builders/openoffice-linux64-nightly/builds/246/steps/retry%20bootstrap/logs/stdio
> (and similar logs for the last several days) the OpenOffice buildbot cannot download
files needed for the build, as if the disk was full or there were network connectivity issues.
> Note that this step used to work without any issues in the past and that the failing
downloads are from a variety of different servers.
> It would be helpful to know whether these individual commands succeed on the buildbot:
> $ wget https://ftp.mozilla.org/pub/js/rhino1_7R3.zip
> $ wget http://sourceforge.net/projects/oooextras.mirror/files/48a9f787f43a09c0a9b7b00cd1fddbbf-hyphen-2.7.1.tar.gz



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message