www-infrastructure-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jacques Le Roux (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (INFRA-11115) Create a Buildbot builder for OFBiz branch 15.12
Date Wed, 10 Feb 2016 19:19:18 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-11115?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15140669#comment-15140669
] 

Jacques Le Roux edited comment on INFRA-11115 at 2/10/16 7:18 PM:
------------------------------------------------------------------

Hi Gavin,

I had a new look. Despite, when I created the ofbiz-branch15 builder, I put 
 'env': {'JAVA_HOME': "/usr/lib/jvm/latest1.8"}
like in trunk builder, it's not taken into account when building

Here is the head of log I get with the trunk builder:
----
ant load-demo
 in dir /home/buildslave32/slave32/ofbiz-trunk/build (timeout 1200 secs)
 watching logfiles {}
 argv: ['ant', 'load-demo']
 environment:
  HOME=/home/buildslave32
  JAVA_HOME=/usr/lib/jvm/latest1.8
----

And with the ofbiz-branch15 builder
----
ant load-demo
 in dir /home/buildslave2/slave2/ofbiz-branch15/build (timeout 1200 secs)
 watching logfiles {}
 argv: ['ant', 'load-demo']
 environment:
  HOME=/home/buildslave2
  LANG=en_AU.UTF-8
----
So it seems there is a specific setting for trunk that I can't set myself for the new branch15.

BTW could you please also create a place for the test results?


was (Author: jacques.le.roux):
Hi Gavin,

I had a new look. Despite, when I created the ofbiz-branch15 builder, I put 
 'env': {'JAVA_HOME': "/usr/lib/jvm/latest1.8"}
like in trunk builder, it's not taken into account when building

Here is the head of log I get with the trunk builder:
----
ant load-demo
 in dir /home/buildslave32/slave32/ofbiz-trunk/build (timeout 1200 secs)
 watching logfiles {}
 argv: ['ant', 'load-demo']
 environment:
  HOME=/home/buildslave32
  JAVA_HOME=/usr/lib/jvm/latest1.8
----

And with the ofbiz-branch15 builder
----
ant load-demo
 in dir /home/buildslave2/slave2/ofbiz-branch15/build (timeout 1200 secs)
 watching logfiles {}
 argv: ['ant', 'load-demo']
 environment:
  HOME=/home/buildslave2
  LANG=en_AU.UTF-8
----
So it seems there is a specific setting for trunk that I can't set myself for the new branch15.

BTW could you pleae also create the place for the test results?

> Create a Buildbot builder for OFBiz branch 15.12
> ------------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-11115
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-11115
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: Buildbot
>            Reporter: Jacques Le Roux
>            Assignee: Gavin
>         Attachments: patch.patch
>
>
> I have committed a change for OFBiz new branch 15.12 in Buildbot at r978419 but I guess
I miss something because ofbiz-bot says:
> [22:57] <jleroux> force build ofbiz-branch15 forces 1st build (manual)
> [22:57] <ofbiz-bot> no such builder 'ofbiz-branch15'
> Thanks



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message