www-infrastructure-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "stack (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (INFRA-10429) Hadoop machines have lost mvn
Date Tue, 15 Sep 2015 13:11:45 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-10429?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14745433#comment-14745433
] 

stack commented on INFRA-10429:
-------------------------------

If I do 'which mvn' is it supposed to be findable? Will work w/ the above info [~abayer] when
jenkins comes back. Thanks boss.

> Hadoop machines have lost mvn
> -----------------------------
>
>                 Key: INFRA-10429
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-10429
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: Buildbot
>            Reporter: stack
>
> These machines no longer have mvn in their path when we build:
> H0 && H10 && H2 && H6 && H5 && H4
> When our patch build runs it says:
> /home/jenkins/jenkins-slave/workspace/PreCommit-HBASE-Build@2/test-framework/dev-support/test-patch.sh:
line 861: mvn: command not found
> .... on these machines. Other H? machines seem to have mvn fine.
> Here is what our patch script does trying to find mvn:
>  27 # Defaults
>  28 if [ -z "$MAVEN_HOME" ]; then
>  29   MVN=mvn
>  30 else
>  31   MVN=$MAVEN_HOME/bin/mvn
>  32 fi
> If I try to print out 'which mvn' before our build starts, it seems to come up blank.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message