www-infrastructure-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joe Schaefer (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (INFRA-10064) CMS error: Can't convert string from 'UTF-8' to native encoding
Date Sun, 16 Aug 2015 17:06:46 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-10064?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14698762#comment-14698762
] 

Joe Schaefer commented on INFRA-10064:
--------------------------------------

All that needs to happen here is to get the buildslave running under an UTF-8 locale, which
it currently ain't.
The buildbot init script should accomplish this but there are plenty of other ways, someone
just needs to get it done.


> CMS error: Can't convert string from 'UTF-8' to native encoding
> ---------------------------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-10064
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-10064
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: CMS
>            Reporter: Andrea Pescetti
>
> The latest OpenOffice site builds
> https://ci.apache.org/builders/ooo-site-site-staging/
> failed apparently due to the handling of filenames containing special (non-ASCII) characters.
> Sample log:
> https://ci.apache.org/builders/ooo-site-site-staging/builds/10/steps/compile/logs/stdio
> Note: this blocks all OpenOffice site updates.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message