www-infrastructure-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "#asfinfra Bot (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (INFRA-9939) Jenkins (builds.apache.org) not accepting Apache credentials
Date Sun, 16 Aug 2015 15:45:46 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-9939?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

#asfinfra Bot updated INFRA-9939:
---------------------------------
    Resolution: Unresolved
        Status: Pending Closed  (was: Waiting for user)

Hi, 

This issue has not been updated for at least 3 days, and is being marked as 'Pending Closed'.

  
In 5 days this issue will be automatically closed if no further updates are received. 


-- 
Cheers,
Apache Infrastructure Team

> Jenkins (builds.apache.org) not accepting Apache credentials
> ------------------------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-9939
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-9939
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: Jenkins
>            Reporter: Mujtaba Chohan
>            Assignee: Gavin
>
> Login to builds.apache.org using my Apache credentials is failing but login to id.apache.org
with the same credentials is fine. Seems to be a Jenkins problem? Worked recently before July
2, 2015 planned maintenance of builds.apache.org as I logged in fine last week.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message