www-infrastructure-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "#asfinfra Bot (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Closed] (INFRA-9939) Jenkins (builds.apache.org) not accepting Apache credentials
Date Fri, 21 Aug 2015 15:55:45 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-9939?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

#asfinfra Bot closed INFRA-9939.
--------------------------------
    Resolution: Won't Fix  (was: Unresolved)

Hi, 

This issue has been in state 'Pending Closed' for at least 5 days, and was previously waiting
for at least 3 days for waiting for updates. 
  
We are closing this issue automatically, feel free to reopen the issue or open a new one should
you need further help.


-- 
Cheers,
Apache Infrastructure Team

> Jenkins (builds.apache.org) not accepting Apache credentials
> ------------------------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-9939
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-9939
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: Jenkins
>            Reporter: Mujtaba Chohan
>            Assignee: Gavin
>
> Login to builds.apache.org using my Apache credentials is failing but login to id.apache.org
with the same credentials is fine. Seems to be a Jenkins problem? Worked recently before July
2, 2015 planned maintenance of builds.apache.org as I logged in fine last week.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message